NHL Standings update: Kings, Wild en Stars vechten zich terug in wildcard race

Door

463022804

Dagelijks verandert de stand in de NHL. Een ploeg die op zondag kansloos lijkt, kan vrijdag wel weer volop meedoen om een plek in de play-offs. Wat zijn nou de opvallende stijgers/dalers van de afgelopen week? Welke teams waren ‘hot’ en welke teams waren ‘not’? Je leest het in de NHL Standings update!

Metropolitan Division

Vrijwel alle teams speelden een gelijkwaardige week, waarin twee of drie wedstrijden warden gespeeld en twee punten warden laten liggen. New York Islanders speelde zelfs vier duels en liet daarin twee punten liggen. De Penguins, Flyers en Blue Jackets speelden drie duels en lieten hierin twee punten liggen. Washington Capitals en Carolina Hurricanes speelden twee duels en beide ploegen verloren twee punten.

stand 07-02

Blijven er twee ploegen over, die een ander resultaat behaalden. New York Rangers speelde vier duels en pakte hierin vijf punten. Verloren werd er op bezoek bij Nashville Predators en Dallas Stars was na overtime te sterk. Na overwinningen op Toronto Maple Leafs en Colorado Avalanche lijkt de ploeg de sterke vorm van vorige week weer te hebben teruggevonden. De Rangers staan weer terug op de derde plaats in de divisie en kunnen, met twee wedstrijden minder gespeeld als de Islanders en de Penguins, zich nog volop bemoeien met het divisiekampioenschap.

stand 14-02

New Jersey Devils toonde geen moment dezelfde vorm als vorige week. Toen waren zij net als de Rangers nog ‘hot’, maar de Devils bleven in drie duels puntloos.

HOT: New York Islanders, New York Rangers
NOT: New Jersey Devils

Ook leuk om te lezen