WWE News: Sammartino in Hall of Fame, Elimination Chamber

Door

Bruno SammartinoBruno Sammartino in WWE Hall of Fame
WWE heeft deze week bekend gemaakt dat Bruno Sammartino een plek krijgt in de WWE Hall of Fame, Class of 2013.

The Living Legend is de langst regerende WWE Champion aller tijden. Hij won de titel op 17 mei 1963 van Nature Boy Buddy Rogers en verloor zijn Championship na een ‘run’ van zeven jaar, elf maanden en één dag op 17 januari 1971 aan Ivan Koloff. Op 10 december 1973 zou Sammartino de titel wederom winnen, hij versloeg Stan Stasiak. Deze ‘Championship run’ duurde drieëneenhalf jaar.

Het is geen toeval dat Bruno Sammartino wordt opgenomen in de Hall of Fame in Madison Square Garden. The Living Legend stond in het main event van de eerste Pro Wrestling show in The World’s Most Famous Arena. Bovendien was MSG 183 keer uitverkocht met Sammartino in het main event.

Op 9 augustus 1980 kwamen er ruim 36.000 toeschouwers naar Shea Stadium in Queens, New York om de legendarische match  tussen Sammartino en zijn protegé Larry Zbyszko te aanschouwen.

De WWE Hall of Fame vindt plaats op zaterdag 6 april 2013 in Madison Square Garden, New York.

WWE 1 miljoen YouTube abonnees
De YouTube pagina van WWE heeft meer dan 1 miljoen abonnees. De WWE YouTube pagina is sinds 2010 actief en vorig jaar is er gestart met het creëren van specifieke content voor YouTube. WWE heeft inmiddels meer YouTube abonnees dan ESPN, HBO, Comedy Central, Discovery en Apple.

Poster - Elimination ChamberElimination Chamber
De volgende matches zijn officieel gemaakt voor de Elimination Chamber pay-per-view show op zondag 17 februari in de New Orleans Arena in New Orleans.

WWE Champion The Rock vs. CM Punk

World Heavyweight Champion Alberto Del Rio vs. Big Show

John Cena, Ryback & Sheamus vs. The Shield

Elimination Chamber Match – World Heavyweight Championship Number 1 Contender
Daniel Bryan vs. Randy Orton vs. Rey Mysterio vs. ? vs. ? vs. ?

Tijdens Elimination Chamber zal WWE waarschijnlijk bekend maken dat WrestleMania 30 in april 2014 zal plaatsvinden in de New Orleans Superdome.

WrestleMania 29 status Undertaker
De WrestleMania 29 status van The Undertaker is nog steeds onbekend. De verwachting was dat hij het, tijdens de grootste show van het jaar, zou opnemen tegen CM Punk. De levende legende kampt met diverse blessures en heeft daarom grote twijfels of hij in actie moet komen in MetLife Stadium. De laatste keer dat Undertaker in een WWE ring stond was tijdens de 1000ste editie van Monday Night Raw op maandag 23 juli 2012.

Vince McMahon onder het mes
WWE CEO Vince McMahon heeft een heupoperatie ondergaan. De operatie verliep voorspoedig en McMahon is momenteel aan het herstellen in zijn woonplaats Greenwich, Connecticut.

WWE in Ahoy Rotterdam
Op woensdag 17 april komen de WWE Superstars en Diva’s naar Ahoy Rotterdam voor de WWE Raw WrestleMania Revenge Tour. Vanwege de grote belangstelling heeft de organisatie inmiddels besloten om ook kaarten voor de tweede ring beschikbaar te maken. Onder voorbehoud van last-minute wijzigingen staan de volgende WWE Superstars en Diva’s op het affiche:

  • John Cena
  • CM Punk
  • Ryback
  • Rey Mysterio
  • The Miz
  • R-Truth
  • Kofi Kingston
  • Zack Ryder
  • Dolph Ziggler
  • AJ Lee

Je maakt op SportAmerika.nl kans op twee kaarten voor de WWE Raw WrestleMania Revenge Tour.

Ook leuk om te lezen