Video: Marcus Smart verliest beheersing en duwt fan

Door

Oklahoma State v Kansas

Het was een pijnlijke avond voor NBA-prospect Marcus Smart: zijn Oklahoma State Cowboys verloren verrassend met 65-61 bij Texas Tech. In de tumultueuze slotfase liet Marcus Smart zich daarnaast niet van zijn beste kant zien. Nadat de Red Raiders net een 63-61 voorsprong op het scorebord hadden gezet viel Smart in het publiek. Toen een fan vervolgens wat zei richting Smart verloor hij zijn zelfbeheersing en duwde Smart de fan achteruit. Het resultaat was een technical foul en een pijnlijke nederlaag voor de Cowboys.

Check hieronder de video van Marcus Smart:

Wat de situatie nog pikanter maakt is dat de fan in kwestie volgens geruchten een racistische opmerking zou hebben gemaakt richting Smart. Jeff Orr, de fan die werd geduwd door Smart, is daarnaast zeer geliefd bij Texas Tech en wordt ook wel gezien als de grootste fan van het basketbalteam. Orr zelf zei na afloop van de wedstrijd het volgende in een bericht richting een goede vriend:

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Vincent Van Genechten 9 jaar ago

    Ik steun Marcus Smart. Hij was de enige speler van OKS die terug liep in een poging om de wedstrijd te redden. Toont zijn winning mentality. Dat er dan een (ja, blanke) kerel, die ook nog eens de grootste van is van de tegenstand, zijn gal moet spuwen naar Smart is verwerpelijk. Ik weet zo een aantal woorden die hij in de mond nam maar die ik hier niet ga zeggen. Go push Smart, echt waar.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen