Crisis op Krim kan wachten, Obama vult bracket in

Door

obama

Crisis op de Krim of geen crisis op de Krim, soms gaat college basketball even voor de wereldorde. Ondanks zijn belachelijk drukke schema weet de Amerikaanse president Barack Obama namelijk altijd wat tijd vrij te maken om zijn March Madness Bracket in te vullen.  De bekendste college basketballfan van de wereld vulde dinsdag voor het zesde jaar op rij zijn bracket in bij ESPN. Hij koos daarbij Michigan State als uiteindelijke winnaar.

Obama heeft net als veel insiders vertrouwen in de Spartans. “Tom Izzo is een goeie toernooi-coach en omdat het team nu gezond is, geef ik ze een goede kans om te winnen”, aldus de president van de Verenigde Staten. Naast de Spartans kiest Obama in zijn Final Four voor het als eerste geplaatste Florida, de titelverdedigers van Louisville en de top seed in de West-divisie, Arizona.

Vorig jaar voorzag Obama een titel voor de Indiana Hoosiers. Dat kwam er echter niet van. De president had beter zijn andere team in de finale kunnen laten winnen. Obama had namelijk de uiteindelijke winnaars van Louisville ook in de finale gezet.

Bekijk de video van Obama die samen met Andy Katz van ESPN zijn picks invult.

Wil jij net als de Amerikaanse president je mening laten gelden en een gokje wagen op de winnaar van het NCAA Tournament? Dat kan! Net als vorig jaar kun je weer mee doen aan de SportAmerika March Madness bracket. Ga de strijd aan met redacteuren en andere SportAm-lezers.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Jeroen 9 jaar ago

    Sport wint het altijd van een oorlog.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen