VIDEO: The Heatles doen karaoke voor goede doel

Door

Miami Heat v Cleveland CavaliersGelukkig zijn de spelers van de Miami Heat goede basketballspelers, want zingen gaat ze niet echt goed af. In tegenstelling tot Victor Oladipo zijn de regerend kampioenen stuk voor stuk geen John Legends, al probeerde Roger Mason Jr. het nog. Tijdens de Battioke karaoke-avond verzamelden de spelers geld in door op te treden de Take Charge Foundation van Shane Battier. Dat leverde de volgende hoogtepunten op.

Mr. Chow van The Hangover deelt hier het podium met Shane Battier en Greg Oden (met blonde pruik). Veel valser dan de Backstreet Boys zijn ze overigens niet.

Dan The Big Two + UD: LeBron James, Dwyane Wade en Udonis Haslem. Zij zingen dé hit van 2013, Blurred lines. Complimenten voor The Heatles-shirts.

SIXPACK-ALERT! Als je zo hard traint, moet je er zo af en toe ook te koop mee lopen. Of je moet Bosh heten.

Je krijgt bijna het vermoeden dat Chris Bosh dit veel vaker doet. Hij heeft ook wat weg van Carlton van The Fresh Prince of Bell Air. Alleen dan iets groter.

James Jones is de glorieuze winnaar met zijn perfomance als Sisqo, al heeft hij dit seizoen natuurlijk alle tijd op de bank gehad om te bedenken hoe hij hier ging optreden.

De slotact mag er zeker wezen. Al is het maar om te zien hoe stijf Greg Oden is.

Vraag jij je ook spontaan af hoe zo’n avondje zou verlopen met Kendrick Perkins, Mike Dunleavy Jr, Omer Asik, Chris Kaman en Nikola Pekovic?

Foto: Getty Images

3 Reacties
  1. jb 8 jaar ago

    Briljante actie!

  2. AD 8 jaar ago

    Dit is toch niet normaal hoe cool dit is?? De grootste ster van de NBA die dit doet. Prachtig!!

  3. Steef 8 jaar ago

    Graag meer van dit!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen