Titans verslaan Vikings

Door

De Vikings en de Titans lijken in veel aspecten op elkaar. Beide teams hebben één van de beste running backs in de league. Beide teams kozen in de eerste ronde van de afgelopen draft een quarterback én haalde in het offseason een ervaren veteraan.

Het was één van die jonge quarterbacks die de score opende zaterdagavond, en wel Jake Locker (foto) van de Tennessee Titans. Zijn nieuwe mentor Matt Hasselbeck mocht al na één serie de kleedkamer opzoeken en Locker liet zien dat hij in ieder geval over een NFL-arm beschikt.

Hij liet de bal los toen hij hem van de center kreeg, maar raapte hem op, hield het overzicht en vond Yamon Figurs. Die stond op dat moment ongeveer 40 yards verderop en had vrije doortocht naar de endzone.

Locker’s evenknie aan Minnesota’s zijde kon ongeveer dezelfde cijfers overleggen, behalve dan die éne touchdown. Christian Ponder loste Donovan McNabb af en verzond dertien passes waarvan er acht aankwamen, goed voor 84 yards.

De 14-3 overwinning van de Titans betekent niet al te veel. Dit zijn twee teams die zwaar leunen op hun running backs. Van die twee sterren kwam er maar één in actie. Adrian Peterson kreeg één mogelijkheid om te laten zien wat hij kan, maar liep zich al na drie yards vast. Aan de andere zijde was Chris Johnson helemaal afwezig, dankzij zijn contractsdispuut met de Titans.

Safety John Babineaux noteerde de enige interception van de avond, die uit de handen kwam van Joe Webb. De quarterback die vorig seizoen achter Favre regelmatig een goede indruk maakte weet nu dat hij Ponder én McNabb voor zich heeft en zal niet op al te veel speeltijd hoeven rekenen.

Zie hier de samenvatting:

Foto: dailycaller.com
 

Ook leuk om te lezen