NFL Update: Steelers beginnen play-offs zonder Bell

Door

460881038

De Pittsburgh Steelers moeten de play-offs vanavond beginnen zonder Le’Veon Bell. Bell liep in de wedstrijd tegen de Cincinnati Bengals een blessure op na een botsing met Reggie Nelson. Hij overstrekte daarbij zijn knieWaar de Steelers eerst nog hoopten op een meevaller voor hun jonge running back, bevestigde de winnaar van de AFC North gisteren dat Bell de play-off wedstrijd tegen de Baltimore Ravens moet missen.

Bell ontpopte zich in zijn tweede seizoen in de NFL met acht rushing touchdowns tot een bijzonder effectief wapen voor de Steelers. Met 1361 yards werd hij de tweede rusher in de NFL, achter DeMarco Murray. De running game van de Steelers zal nu waarschijnlijk terecht komen op de schouders van rookie Josh Harris, samen met Dri Archer en de recent vastgelegde Ben Tate.

Mike Shanahan kandidaat bij San Francisco 49ers

De San Francisco 49ers zijn druk bezig om zo snel mogelijk een nieuwe headcoach te vinden. Na interviews met Rex Ryan (ex-Jets) en Dan Quinn (defensive coordinator Seattle Seahawks) staat ook een interview met Mike Shanahan op het programma.

Shanahan verdween even van het NFL-toneel na zijn ontslag bij de Washington Redskins in december 2013, maar behoort volgens de front office van de Niners wel tot de mogelijkheden om Jim Harbaugh op te volgen. De 62-jarige coach was al eerder werkzaam bij San Francisco als offensive coordinator in de periode 1992-1994 en name toen afscheid met een Super Bowl overwinning.

Overige headlines:

  • Het is nog onzeker of wide receiver A.J. Green mee kan spelen tegen de Indianapolis Colts. De speler van de Cincinnati Bengals liep tegen de Pittsburgh Steelers een hersenschudding op en is nog altijd niet gezond genoeg verklaard.
  • Dat J.J. Watt onverwoestbaar is op het veld, daar zijn we inmiddels wel achter gekomen. Maar ook buiten de lijnen is de MVP-kandidaat van de Houston Texans niet kapot te krijgen:

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen