Manning-loze Colts ten onder tegen Rams

Door

Bij de Colts draait al jaren alles om nummer 18, maar Manning kwam afgelopen avond niet in actie tegen de St.Louis Rams. Vier andere quarterbacks deden dat wel, met wisselend succes.

In Indianapolis houdt met het hart vast over wat er met hun Colts zal gebeuren als Manning, die het gehele preason zal missen door een nekoperatie, niet klaar is voor de wedstrijd tegen Houston in week 1.

Bizar was ook het optreden van Dan Orlovsky. Slechts vier van zijn tien passes kwamen aan. Hij gooide twee interceptions. Maar de vier passes die aankwamen waren samen goed voor maar liefst 110 yards en één touchdown.

De touchdown kwam op naam van receiver Taj Smith in het derde kwart. De score kwam daardoor op 30-10, voor de Rams, die daar later zelfs nog 33-10 van zouden maken.

Steven Jackson kwam niet in actie voor de Rams, maar running backs Keith Toston en Carnell Williams mochten het allebei precies elf keer proberen. Tosten deed het iets beter dan “Cadillac”, maar beiden wisten een touchdown te scoren.

De verdediging van de Rams had dus een leuke avond met drie interceptions die ook nog eens voor 69 yards in totaal werden teruggelopen. Dat gaf de offense, geleid door Sam Bradford, uitstekende uitganspunten.

Voor Colts fans is het te hopen dat Manning er op 11 september klaar voor is.

Zie hier de samenvatting:

Foto: sfexaminer.com

Ook leuk om te lezen