T.O. is back en Blackmon eindelijk een Jag

Door

Seattle Seahawks fans mogen de popcorn klaar zetten. Terrell Owens trekt dit seizoen het grijs/groen van de Seahawks aan.

Met het ondertekenen van een éénjarig contract is er een eind gekomen aan het voortijdige pensioen van de 38-jarige receiver. TO zal ongeveer $1 miljoen dollar gaan verdienen in Seattle. De Seahawks die na het aantrekken van Braylon Edwards op zoek waren naar meer receivingtalent kwamen uit bij Terrel Owens. Hij wist de coachingstaff te overtuigen met een indrukwekkende 40 yard dash tijd van 4.45 seconden.

TO en Seattle Headcoach Pete Carroll hadden na het ondertekenen even contact via twitter:

 

 

Justin Blackmon

Na elf gemiste training campdagen zijn de Jaguars en eerste ronde pick Justin Blackmon eindelijk tot een contract gekomen. De getalenteerde receiver heeft een vierjarig contract ter waarde van $18,5 miljoen ondertekend, het maximum dat een speler met zijn draftplaats (vijfde overall) mag verdienen.

Met het ondertekenen van zijn contract staan alle rookies onder contract. Het oponthoud in de onderhandelingen tussen de Jags en Blackmon kwam door Blackmons arrestatie in Juni. Met drie keer zoveel alcohol in zijn bloed als toegestaan werd hij voor de tweede keer opgepakt voor rijden onder invloed. Met het bekennen van schuld kreeg Blackmon toentertijd een voorwaardelijke straf gekregen. Vooral om dit punt liepen de onderhandelingen spaak. Wat de exacte details zijn is nog niet bekend.

De Jaguars kunnen de rookiereceiver goed gebruiken. Jags offensive coordinator Bob Bratkowski gaf toe dat zijn receiving corps ‘niet heel goed’ is en met de hold out van Maurice Jones Drew komt het beschikbaar worden van Blackmon goed uit.

 

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen