Sport Amerika Quiz – Week 1

Door

 

En daar is-ie dan: de SportAmerika Quiz, week 1.

Het principe is simpel. Je ziet hieronder vijf foto’s van atleten. De namen van die vijf sporters zijn vijf van de zes antwoorden. Het zesde antwoord zit op de een of andere manier verborgen in de namen van de vijf personen. Weet je alle zes antwoorden, of ben je tevreden met wat je hebt, stuur ze dan in een mailtje naar quiz@sportamerika.nl.

De puntentelling gaat als volgt. Voor iedere goed geraden sporter krijg je twee (2) punten. Wie het vraagteken weet op te lossen, krijgt nog eens een extra tien (10) punten. Dat zijn dus twintig (20) punten in totaal. Je hebt alle tijd van de wereld: inzenden kan tot en met woensdag 13 juli, terwijl we de quiz op maandag 11 juli nog eens zullen plaatsen, wellicht vergezeld een of twee hints – indien nodig. Maar let wel: de snelle inzenders zullen nog eens extra worden beloond. De eerst vijf deelnemers met alle zes antwoorden goed, krijgen nog eens een bonus van respectievelijk 5, 4, 3, 2 en 1 punten.

Voor ons is het ook nog een beetje afwachten hoe het zit met jullie kennis en onze moeilijkheidsgraad. Maar ons dunkt dat je met behulp van de tenues, de rugnummers en Google een eind moet kunnen komen.

Aan het einde van de rit staan er voor de top 3 een paar leuke prijzen te wachten. Zo ligt er voor de overall winnaar na tien weken een Season Pass voor NBA.com klaar. Echter, iedere ronde staat ook nog eens op zichzelf. Ook voor de tien weekwinnaars hebben we een fraaie prijs in petto.

De oplossing van iedere ronde zal op donderdag worden gepubliceerd. Op vrijdagochtend volgen de uitslag en de ranglijsten.

Veel plezier!

 

 

1 Reactie
 1. Ben Spanjaard 11 jaar ago

  Neal & collega’s,

  Heb me laten verleiden om een flinke zoektocht op het web te gaan doen om jullie leuke quiz op te lossen… Hierbij mijn antwoorden:

  xxx

  Kijk uit naar jullie volgende quiz ;-).

  Groetjes,
  Ben Spanjaard

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen