Ravens laten Zorn gaan

Door

De Baltimore Ravens hebben quarterback coach Jim Zorn laten gaan. De Ravens zullen offensive coördinator Cam Cameron rechtstreeks met de quarterback laten werken, zo liet head coach Jim Harbaugh vrijdag weten.

,,We hadden het geluk om Jim een jaartje bij ons te krijgen achter zijn ervaring als head coach bij de Washington Redskins. Hij hielp ons terug in de play-offs en we willen hem daarom bedanken voor zijn bijdrage,” aldus Harbaugh.

Offensive coördinator Cameron heeft heel wat ervaring als het op quarterbacks aankomt. Hij stond al in voor de ontwikkeling van Ravens-quarterback Joe Flacco, Drew Brees van de New Orleans Saints en Philip Rivers van de San Diego Chargers. Assistent coach Craig Ver Steeg zal Cameron assisteren met het trainen van de quarterbacks.

Zorn zal nu op zoek moeten naar een nieuwe baan in de NFL. Hij was in het verleden al quarterback coach bij de Seattle Seahawks en Detroit Lions. Bij Seattle haalde hij zijn grootste successen met Matt Hasselbeck. Als head coach bij de Washington Redskins won hij 12 wedstrijden tegenover 20 verliezen.

Foto: dawgsbynature.com

Ook leuk om te lezen