Liefde is over tussen Titans en Fisher

Door

De relatie tussen de Tennessee Titans en head coach Jeff Fisher werd vrijdag abrupt onderbroken. Begin januari had Bud Adams, de eigenaar van het team, nog beslist om zeker met hem door te gaan én voor hem te kiezen en quarterback Vince Young te laten vallen.

Fisher was al sinds 1994 deel van de Titans, toen de ploeg nog in Houston speelde en de Oilers heette.

Vrijdag werd dit huwelijk echter abrupt beëindigd. ,,Toen het seizoen op zijn einde liep hadden we verschillende discussies gehad over hoe het verder moest met het team en we waren tevreden dat dit kon met Jeff aan het roer. Sindsdien werd het echter duidelijk dat er geen overeenkomst kon worden gevonden tussen beide partijen. Het is spijtig dat dit zo moet lopen, maar we geloven dat we tot het punt gekomen zijn dat het voor beide partijen het beste is om allebei een andere kant op te gaan,” liet Adams weten in een verklaring.

Met dit abrupte einde aan zijn dienstverband bij de Titans, wordt de toekomst van Fisher ook erg onduidelijk. De coach gaf al meerdere keren aan dat hij zijn carrière wilde beëindigen bij de Titans.

Toch kon hij vrijdag nog wel op een goede manier afscheid nemen van zijn ploeg. ,,Ik wil meneer Adams en de organisatie bedanken voor de speciale 17 jaar. Ik kan de fans niet genoeg bedanken voor de steun die ze ons gaven gedurende de jaren, het was fantastisch,” zei Fisher, ,,We deden allemaal ons best en ik denk dat ik kan terugkijken op leuke tijden en met trots op alles wat we hebben bereikt.”

Foto: dc-cdn.virtacore.com

Ook leuk om te lezen