Rapper 50 Cent naakt bij verlies Giants in Super Bowl

Door

Meestal staan wij garant voor sportartikelen met enig niveau, maar dat laten we even varen. De Super Bowl maakt veel los bij de fans en dat willen we u niet onthouden. Rapper 50 Cent groeide op in Queens en gaat ver als ‘zijn’ Giants de finale niet winnen.

De NFC Championship game moet een zenuwachtige aangelegenheid zijn geweest voor Curtis Jackson, de echte naam van de rapper. Er was een stemmetje in zijn hoofd geweest dat hem zei behoorlijk wat dollars op de New York Giants in te zetten. Het vertrouwen betaalde zich uit.

Letterlijk. Na de winst was de rapper naar eigen zeggen een slordige half miljoen dollar rijker. Het bewijs leverde hij maar wat graag met verschillende Twitterberichten.

Al dat wedden werkte aanstekelijk onder de volgers van de rapper. Zo vertelde ene @VanArkage dat hij de Patriots wel zag winnen. 50 Cent reageerde dat hij er vijftig push ups op zette dat dit niet zou gebeuren. Iets gewaagder was het voorstel van @MyBestAssets. Ze beloofde een topless-foto met haar gezicht erbij als de Patriots zouden verliezen. In ruil daarvoor moest de rapper poedeltje naakt verschijnen als de Giants het onderspit zouden delven. Het antwoord was kort en krachtig: ‘ok’. Ik kan me zo voorstellen voor wie u bent volgende week zondag.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen