Knicks winnen zonder Anthony, Suns verliezen van Mavericks

Door

New York Knicks @ Miami Heat

Zonder Carmelo Anthony hebben de New York Knicks een overwinning geboekt in en tegen Miami. Anthony kon niet spelen door een snee in zijn linker hand die hij had opgelopen in de wedstrijd tegen de Charlotte Bobcats. Maar ook zonder Anthony hebben de Heat niet kunnen winnen van de knicks, het werd 112-92. Raymond Felton was de grote man bij de Knicks met 27 punten en zeven assists. Felton was één van de zes Knicks spelers die in de dubbele cijfers eindigde. Opvallend was dat bij de Knicks de meeste punten werden gescoord van de bank. J.R Smith had 13 punten en 6 rebounds, terwijl Steve Novak 18 punten had. De Knicks waren vooral sterk achter de drie-punt lijn, 18 keer werd daar vandaan raak gegooid.

Bij de Miami Heat waren Chris Bosh en Dwyane Wade niet echt op dreef, ze schoten samen 6 van 25. Hierdoor kwam er nog meer druk op LeBron James, die zelf zeer goed speelde met 31 punten, 10 rebounds en 9 assists. Ook Erik Spoelstra treft blaam. Hij bracht drie spelers in die nog een lichte blessure hadden. Namelijk Mario Chalmers, Shane Battier en Norris Cole. Geen van die drie had een goede wedstrijd.

De Miami Heat staan na dit verlies 8-1 in thuis wedstrijden, terwijl de Knicks op 7-4 in uitwedstrijden staan.

Dallas Mavericks @ Phoenix Suns

O.J Mayo heeft Dallas langs de Suns geleid. De Guard scoorde 23 punten, had 5 rebounds en 5 assists. Ook Brandan Wright had een goede avond, hij had een career-high 16 punten. Chris Kaman, had 15 punten en 7 rebounds De Mavs hebben zich hersteld na het verlies tegen de Clippers. het werd tegen Phoenix 97-94. Bij de Phoenix Suns was Markieff Morris de grote man met 15 punten en 17 rebounds. De Suns hebben door dit verlies 5 keer achter elkaar verloren.

Opvallend was dat de fans van de Suns na de wedstrijd hun geld terug konden vragen als ze niet tevreden waren. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de tegenvallende resultaten dit seizoen.

Ook leuk om te lezen