TNF Recap: Denver Broncos gemakkelijk langs Oakland Raiders

Door

Denver Broncos @ Oakland Raiders – 26-13

De Denver Broncos hebben zonder veel problemen gewonnen van de Oakland Raiders. Ondanks dat alleen de overwinning telt was de eindstand enigszins teleurstellend voor Denver. De Broncos kwamen zes keer in de ‘red zone’, maar scoorden slechts twee touchdowns. Dat was echter genoeg voor de overwinning. Met deze 26-13 overwinning hebben de Broncos nu acht wedstrijden op een rij gewonnen.

Peyton Manning gooide voor 310 yards, inclusief een touchdown. Daarmee bereikte hij voor de zeventigste keer de 300 yards grens in zijn carrière. Daarnaast was Broncos linebacker Von Miller opnieuw belangrijk voor zijn team. Hij had één sack, zijn zestiende van het seizoen, en wist een fumble te forceren.

Raiders quarterback Carson Palmer gooide een interceptie voor de negende wedstrijd op een rij. Het was een kostbare interceptie, omdat de Raiders op het punt van scoren stonden. Ook Manning wist de bal niet uit de handen van de tegenstanders te houden. Raider cornerback Philip Adams maakte de interceptie.

Blessureleed

Voor Raiders running back Darren McFadden was het een wedstrijd om snel te vergeten. McFadden miste de afgelopen vier wedstrijden door een enkelblessure, en moest na 11 rushes voor 52 yards het veld weer verlaten, met opnieuw een geblesseerde enkel. Dennis Allen bevestigde de blessure naar afloop, maar kon nog niks zeggen over de prognose.

Up next: In week 15 spelen de Broncos een belangrijke uitwedstrijd tegen de Baltimore Ravens. De Kansas City Chiefs komen op bezoek in Oakland.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen