St. Louis Rams verrassen Denver Broncos

Door

Denver Broncos v St. Louis Rams

In de ‘vroege’ wedstrijden verrasten de St. Louis Rams de Denver Broncos en de Cincinnati Bengals wonnen makkelijk van de New Orleans Saints. De Chicago Bears revancheerden zich met een overwinning op de Minnesota Vikings en de Tampa Bay Buccaneers versloegen de Washington Redskins. De recaps van de andere ‘vroege’ vier wedstrijden kan je hier vinden.

First down

Met Shaun Hill als quarterback zorgden de St. Louis Rams voor de grote upset door de Denver Broncos met  te verslaan. De Rams, die eerder al de Seattle Seahawks en de San Francisco 49ers versloegen, komen nu op een 4-6 record in de NFC West. De Denver Broncos (7-3) staan nog wel bovenaan de AFC West, maar zien de Kansas City Chiefs dichterbij komen. Zelfs met quarterback Peyton Manning konden de Broncos aanvallend weinig klaarspelen, nadat de Rams al vroeg op voorsprong waren gekomen dankzij een touchdown van de uitstekend spelende Kenny Britt.


Denver kwam terug in de wedstrijd dankzij een touchdown van Emmanuel Sanders. De Rams’ secondary vergat om Sanders in de gaten te houden en voor Peyton Manning was het dus een koud kunstje om zijn receiver te vinden.

Daarna moest Sanders na deze harde hit van het veld. De Broncos zagen eerder al Julius Thomas het veld verlaten met een enkelblessure.

De defensie van de St. Louis Rams hield zich staande tegen de vleugellamme Broncos’ offense en gooide de wedstrijd op slot, onder andere met een interception van Alec Ogletree.

Second-and-long

* De Bears oogden iets beter dan afgelopen zondag tegen de Green Bay Packers, maar dat was vooral te danken aan de Minnesota Vikings. Chicago (4-6) won op het vertrouwde Soldier Field met 21-13 van de Vikings (4-6). Brandon Marshall was de gevierde man bij de Bears met twee touchdowns, terwijl quarterback Jay Cutler net als vorige week twee interceptions liet noteren.

* In de kelder van de NFL wonnen de Tampa Bay Buccaneers (2-8) met 27-7 van de Washington Redskins (3-7). Robert Griffin III stelde opnieuw teleur voor de Redskins, want zijn eerste pass werd meteen onderschept. Griffin gooide. Bij de Bucs was opnieuw wide receiver Mike Evans van grote waarde. De rookie van Tampa Bay ving tegen de Redskins twee touchdowns.

* De New Orleans Saints (4-6) stelden opnieuw teleur in eigen huis. Na de nederlaag in overtime tegen San Francisco, waren dit keer de Cincinnati Bengals (6-3-1) met 27-10 te sterk voor de Saints. De ploeg van Drew Brees (255 yards, 1 touchdown) werd overklast door de Bengals, waar Andy Dalton zich herstelde na de afgang tegen de Cleveland Browns van een week geleden. Dalton gooide 220 yards en drie touchdowns.

Extra Point

Shaun Hill, quarterback en wide receiver in één:

Robert Griffin raakt eindelijk een keer niet geblesseerd bij het ontwijken van een tackle:

Brandon Marshall zag wie hij tegenover zich had en wilde blijkbaar graag de bal hebben:

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen