Plays of the Week – Preseason week 2

Door

Aan de vooravond van de derde week van preseason blikt Sport Amerika nog eenmaal terug op de tweede week. We halen vijf in het oog springende momenten terug.

Antonio Brown

In de wedstrijd tussen de Pittsburgh Steelers en de Indianapolis Colts bracht Antonio Brown de bal na een screenpass van Roethlisberger op een schitterende wijze naar de endzone.

Jerome Simpson

Vorig seizoen maakte hij nog een touchdown door middels een salto over een verdediger heen te springen, ditmaal ontweek Jerome Simpson een tackle door er als een hordeloper overheen te springen.

Michael Vick

In zijn eerste wedstrijd raakte hij geblesseerd aan zijn duim, deze keer raakt Vick geblesseerd aan zijn ribben na deze snoeiharde hit van Jermain Cunningham.

Jay Cutler – Brandon Marshall

Na de eerste wedstrijd te hebben overgeslagen gooit Cutler zijn allereerste pass in een wedstrijd sinds november 2011. Een 41 yard completion naar Brandon Marshall.

Terrell Owens

Matt Flynn lijkt een schitterende touchdown te gooien op Terrell Owens, maar deze laatste laat de bal op onbegrijpelijke wijze door zijn handen glijden in de endzone.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen