NFL Update: Titans halen Hakeem Nicks, Patriots op visite bij Obama

Door

Houston Texans v Indianapolis Colts

De Tennessee Titans hebben Hakeem Nicks toegevoegd aan hun receiver corps. De Titans, die Nicks eerder tegenkwamen toen zou tegen divisiegenoot Indianapolis Colts aantraden vorig seizoen, kunnen de 27-jarige speler goed gebruiken.

De receiver moet na number one Kendall Wright een vaste waarde worden voor de Titans, die verder een zeer matige groep receivers onder contract hebben staan. Talent Justin Hunter had niet het seizoen waarop men hoopte in Nashville en Harry Douglas droeg ook nauwelijks iets bij. Nicks, die eerder in zijn carrière van grote waarde was door de New York Giants een Super Bowl te schenken, probeert zelf zijn loopbaan ook nieuw leven in te blazen.

Vorig jaar verkoos de toenmalige free agent de Indianapolis Colts boven diverse andere gegadigden, maar wist in Indiana geen onuitwisbare indruk achter te halen, waardoor zijn eenjarige contract niet werd verlengd. Nicks heeft ook bij de Titans één jaar de tijd om zichzelf weer in de kijker te spelen.

New England Patriots bezoeken Obama

Super Bowl kampioen New England Patriots bracht gisteren een bezoek aan het Witte Huis in Washington D.C. Zoals gebruikelijk in de Verenigde Staten worden de kampioenen van de diverse Amerikaanse profcompetities (en ook van de Olympische Spelen) uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de president en worden gelijk ook ‘gehuldigd’.

Zo ook de Patriots, en dat was voor president Barack Obama meteen een gelegenheid om een Deflategate-grapje te maken:

“I usually tell a bunch of jokes at these events, but with the Patriots in town, I was worried that 11 out of 12 of them would fall flat.”

Sterk.

Maurice Jones-Drew tekent bij Jaguars

Running back Maurice Jones-Drew zei enkele weken terug al vaarwel tegen de NFL, maar keert nog eenmaal terug. Geen comeback a la Brett Favre, maar MJD tekent komende woensdag een contract voor één dag bij de Jacksonville Jaguars, om nog op diezelfde dag volledig afscheid te nemen van de NFL.

Jones-Drew spendeerde acht van zijn negen seizoenen in de NFL bij de Jags, de ploeg die hem in 2006 in de Draft koos, en zal dus als Jaguar-speler met pensioen gaan. Afgelopen seizoen kwam MJD uit voor de Oakland Raiders, waar hij slechts 96 yards in twaalf wedstrijden wist te behalen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen