Overtuigende zege Spurs op Grizzlies

Door

1recap1play

De San Antonio Spurs hebben de eerste wedstrijd van de Western Conference Finals overtuigend naar zich toe weten te trekken. De Memphis Grizzlies werden met een duidelijke score van 105-83 aan de kant gezet. De Grizzlies wisten verrassend genoeg de Oklahoma City Thunder uit te schakelen, maar kwamen in San Antonio duidelijk te kort. Driepunters zorgden voor een belangrijk deel van de score voor de Spurs; maar liefst veertien keer schoten zij raak van achter de driepuntslijn. Vooral Leonard, Green en Bonner namen de driepunters voor hun rekening. Deze veertien driepunters zorgen voor een nieuwe franchise record in de play-offs voor de Spurs. Bekijk de recap hier.

Memphis Grizzlies v San Antonio Spurs - Game One

 

Zach Randolph is een van de leiders aan de kant van de Grizzlies, maar speelde gisteren niet zijn beste wedstrijd. Sterker nog, Z-Bo had een off-day. Met slechts twee punten (1-8 FG) en zeven rebounds kon hij er niet voor zorgen dat zijn team enigszins in de buurt kwam van de Spurs.

Spurs PG Tony Parker speelde overigens wel een goede wedstrijd. De razendsnelle Fransman zorgde voor veel dreiging met zijn drives en was goed voor twintig punten (9-14 FG) en noteerde ook nog eens negen assists.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen