Nieuw contract Benn; Knuble tekent bij Flyers

Door

2012 NHL All-Star Game - Player Portraits

De grootste naam die nog geen nieuw contract had voor het nieuwe seizoen, was Jamie Benn. De Dallas Stars hebben daar een einde aan gemaakt en de restricted free agent voor vijf jaar vastgelegd. Zijn nieuwe contract heeft een cap hit van $5.250.000. Mike Knuble tekende een éénjarig contract bij de Philadelphia Flyers.

Benn

De center van de Dallas Stars werd vorig jaar voor het eerst in zijn carrière gekozen om in de All Star Game te spelen. Benn scoorde 26 doelpunten en noteerde 37 assists en was daarmee één van de sterkhouders van de Stars.

GM Joe Nieuwendyk verwacht dat Benn maandag, als de Stars een uitwedstrijd spelen bij de Columbus Blue Jackets, zijn rentree kan maken. En daar is hij maar wat blij mee: “Wij geloven dat Benn de kwaliteiten heeft om zijn groei voort te zetten en dit team kan leiden in het volgende grootste tijdperk van Dallas Stars hockey.”

Mike Knuble

De Philadelphia Flyers wonnen vannacht dan wel van de New York Rangers, maar één zwaluw maakt zeker in de NHL nog geen zomer. De club moet Scott Hartnell een groot gedeelte van dit verkorte seizoen missen en heeft daarom Mike Knuble aangetrokken om de selectie te versterken. Knuble tekende een contract met een waarde van $750.000 en kan, als Knuble medisch in orde blijkt, dit weekend al meedoen in de wedstrijden tegen de Florida Panthers en Tampa Bay Lightning.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen