NFL Week in Review – #3 (Jay Cutler wil een citroenschraper)

Door

En we zijn weer terug voor weer een Week in Review. Wekelijks praat ik jullie in aanloop naar het seizoen 2013 op een luchtige manier bij over NFL-nieuwtjes, weetjes, filmpjes, quotes en andere zaken die de NFL in de afgelopen week kleur gaven. Reageren kan op Twitter.

weekinreview600

Arena niveau
ArenaBowl XXIV - Jacksonville Sharks v Arizona RattlersDe New York Jets hebben defensive back Eric Crocker, defensive tackle Junior Aumavae en wide receiver Thomas Mayo laten tekenen. Wie? Crocker speelde Arena Football voor San Antonio en college ball bij Arkansas-Monticello. Aumavae speelde voor Minnesota State (Mankato) en zagen we als free agent terug in de NFL bij Dallas afgelopen april. Na training camp mocht hij echter weer gaan en hij dook weer op in de… Arena League. Mayo, afkomstig van California (Pa.) was een undrafted free agent bij de Oakland Raiders vorig jaar en mocht ook na trainingskamp al weer vertrekken om vervolgens op te duiken bij de Chicago Rush. Juist. Arena Football. Hoe dan ook, het zijn opvallende probeersels van de Jets.

‘Terrible’ Steeler
TowelDe loyaliteit van de fans in college football is ongeëvenaard. Toch komen de fans van Pittsburgh Steelers aardig in de buurt. Ze zijn overal wel te vinden en supporten als geen ander. Daarom is het ook geen verrassing dat je eens tegen een fan aanloopt die een ‘Terrible Towel’ tattoo van zijn schouder naar zijn borst heeft laten zetten. Steelers’ linebacker LaMar Woodley tweette een ‘pic’ van een fan die juist dat deed. Geen idee waarom het zwart is in plaats van geel, maar het springt er wel uit. Ondanks dit is het wel oerlelijk. Dat is gewoon wat Steelers fans doen voor hun team. Maar oordeel zelf.

Arme Vince
Philadelphia Eagles v Pittsburgh SteelersFree agent quarterback Vince Young zei deze week op NFL AM dat hij vindt dat hij beter is dan de meeste huidige NFL quarterbacks in de league. “Ik voel echt dat ik het beter zou doen dan de meeste andere quarterbacks.” Young vermoedt bovendien dat de Bills hem lieten gaan vanwege zijn financiële problemen, waar je al eerder over kon lezen op sportamerika.nl. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen plaatst Young zichzelf echter nog steeds in een slachtofferrol: “Eigenlijk ben ik gewoon slachtoffer van de situatie.” Fijn voor Vince dat hij zoveel vertrouwen in zichzelf heeft, maar hij zou zich moeten realiseren dat zijn gebrek aan professionele focus hem op dit moment buiten de league houdt en dat zijn spel gewoon slecht was bij zowel de Eagles als de Bills.

Patriots bash
AFC Championship - Baltimore Ravens v New England PatriotsAltijd leuk om de Patriots even te bashen. En omdat het offseason is zocht Baltimore Ravens star linebacker Terrell Suggs zelf de media op deze week. Niet voor de eerste keer, en er zit ook nog eens een kern van waarheid in. De meerderheid van de fans, coaches en spelers die geen lid van de Pats organisatie zijn haten ze. Je hebt de haters door het succes van de Patriots en de legitieme haters, wat vooral te maken heeft met “The Patriot Way”: Alles om het team beter te maken, individuen zijn niet belangrijk. Suggs vindt dat je het geld moet pakken wanneer dat kan, omdat je nooit weer wanneer een ernstige blessure een eind aan je loopbaan kan maken. Hier is wat voor te zeggen natuurlijk, al kun je de keuze die quarterback Tom Brady maakte door salaris in te leveren ook gewoon nobel noemen.

Citroenschraper
Comedy Central Roast Of Charlie Sheen - Red CarpetJay Cutler moet weinig hebben van de buitenwereld. De veelbesproken quarterback van de Chicago Bears is samen met zijn verloofde Kristin Cavallari een bruiloft aan het plannen, maar hoe en wat is niet helemaal duidelijk. Het koppel heeft zich geregistreerd onder ‘Williams-Sonoma’ en de grote dag zou 13 juli moeten zijn, maar dat lijkt fake. “Ik wist dat de registratie zou uitlekken, dus waarom zou ik de echte datum neerzetten?” Aldus Cavallari aan Eonline.com. Cavallari, voormalige ster in de reality TV show “The Hills” gaat verder niet op de bruiloft in, behalve dat het voor ongeveer 160 mensen is. Cutler is verantwoordelijk voor het menu en de muziek. Ook is er een wenslijst uitgelekt met daarop onder andere een ‘fish spa’, kookboeken en een houten apparaatje waarmee je citroenen kunt uitschrapen. De twee hebben al een zoon, Camden Jack.

Foto’s: Getty Images & Twitteraccount LaMar Woodley

Ook leuk om te lezen