NFL Update: Gronkowski op tijd klaar voor start seizoen

Door

Cleveland Browns v New England Patriots

Goed nieuws voor alle New England Patriots-fans. Het ziet ernaar uit dat Rob Gronkowski vanaf week 1 minuten gaat maken in de offense van de Patriots. De geplaagde tight end revalideert nu van een zware knie-operatie.

Afgelopen december, in de wedstrijd tegen de Cleveland Browns, scheurde Gronk verschillende banden in zijn knie na een tackle van T.J. Ward (nu Denver Broncos). Hoewel het herstel van Gronkowski geen onverwachte problemen heeft opgeleverd, zullen de Patriots rustig aan doen met hun beste receiver. Gronkowski zal de komende maand dichtbij Foxboro verder werken aan zijn herstel en wordt klaargestoomd om eind juli zijn rentree op de velden te maken.

De Patriots openen het nieuwe seizoen in en tegen Miami en daarbij is de hulp van difference maker Gronkowski van harte welkom.

Ander headlines

  • De omscholing van Terrelle Pryor verloopt nog niet volgens plan. De quarterback die in april overkwam van de Oakland Raiders naar de Seattle Seahawks zegt zelf ‘ niet te kunnen vangen’.
  • Longsnapper Patrick Mannelly van de Chicago Bears gaat na 16 jaar met pensioen. Geen enkele andere speler speelde langer voor de Bears.
  • Chad ”Ochocinco” Johnson heeft zijn debuut gemaakt voor de Montreal Alouettes. Een catch van 13 yards was de enige bijdrage van Johnson voor de Alouettes, die met 26-10 onderuit gingen tegen de Ottawa Redblacks.
  • Sommige fans van de Dallas Cowboys zijn helemaal klaar met de ondermaatse prestaties van hun team. Vandaar dat inwoners van het stadje Tyler massaal zijn overgestapt op de bandwagon van de Cleveland Browns, het team van de lokale held: Johnny Manziel.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen