NFL Update: ‘Eagles gaan voor Ryan Mathews’

Door

San Diego Chargers v Baltimore Ravens

In de speurtocht naar een nieuwe running back, lijken de Philadelphia Eagles hun geld te zetten op Ryan Mathews. Na het wegdoen van LeSean McCoy en het mislopen van Frank Gore, die naar de Indianapolis Colts vertrok, zijn de Eagles wanhopig op zoek naar een fatsoenlijke running back.

Mike Garafolo van Fox Sports meldde vandaag dat Mathews op bezoek gaat bij de Eagles en misschien wel direct een verbintenis kan ondertekenen:

De keuze voor Mathews zou een logische zijn voor de Eagles. Ten eerste zal hij lang niet zoveel vragen als andere, hoger aangeschreven running backs zoals DeMarco Murray en ten tweede past de snelle back wel in het systeem van Chip Kelly. Het afgelopen seizoen eindigde in mineur voor Matthews, die mede dankzij blessures maar voor 330 yards rushte in acht wedstrijden.

Jason Worilds met pensioen

Linebacker Jason Worilds zegt de NFL vaarwel. De 27-jarige linebacker van de Pittsburgh Steelers is daarmee al de derde speler onder de dertig die binnen korte tijd met pensioen besluit te gaan. Patrick Willis en Jake Locker gingen hem al voor.

In een verklaring die Worilds via zijn agent naar buiten bracht, liet de linebacker weten:

“I appreciate all of the interest from the organizations that have reached out to us the past few days.With that being said, after much thought & consideration I have chosen to step away from football as I have opted to pursue other interests.

Wat die andere interesses zijn, dat weet alleen hijzelf. Maar de linebacker, die in twee seizoen 15,5 sacks maakte en één van de betere pass rushers was bij de Steelers, laat er wel een aardig bedrag voor lopen.

Overige transfers

  • De Washington Redskins hebben defensive tackle Stephen Paea vastgelegd. Paea tekende een vierjarig contract, ter waarde van 21 miljoen dollar.
  • De Atlanta Falcons proberen hun waardeloze defensie wat op te krikken met het vastleggen van Brooks Reed. Reed komt over van de Houston Texans en tekende voor vijf jaar.
  • Jonathan Casillas heeft onderdak gevonden bij de New York Giants. Casillas, die vorig jaar in een trade terechtkwam bij de New England Patriots, tekent voor drie jaar en gaat 10,5 miljoen dollar verdienen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen