NFL Update: Colts laten Trent Richardson achter in Indianapolis

Door

Philadelphia Eagles v Indianapolis Colts
Het lijkt niet meer goed te komen tussen de Indianapolis Colts en running back Trent Richardson. De voormalig eerste ronde draftkeuze uit 2012 (Cleveland Browns) stapte gisteren niet op het vliegtuig naar Boston voor de AFC kampioenschapswedstrijd tegen de New England Patriots. Het is niet duidelijk wat er precies speelt, maar vorige week was Richardson ook al afwezig tegen de Denver Broncos. De Colts gaven de Browns in september 2013 nog een eerste ronde draftkeuze in ruil voor Richardson, maar hebben weinig plezier van hem gehad. Backup offensive lineman Xavier Nixon is ook van het spelersrooster geschrapt. Hij miste het vliegtuig.

Kubiak in beeld bij Broncos
De Broncos hebben verregaande interesse in de diensten van Baltimore Ravens aanvalscoach Gary Kubiak. De voormalig Broncos quarterback en assistant coach heeft vandaag een sollicitatiegesprek voor de positie van hoofdcoach. Hij zou daarmee opvolger worden van John Fox, die kort geleden bij de Chicago Bears tekende. Kubiak was van 1983 tot 1991 teamgenoot van John Elway, Denver’s general manager en executive vice president. Kubiak was ook aanvalscoach bij Denver onder Mike Shanahan’s staff van 1995 tot 2005. Na die jaren was hij acht jaar lang hoofdcoach van de Houston Texans en bereikte twee maal de play-offs.

D-Day
Er zijn nog vier teams over in de NFL play-offs. Om 21:05 is de kick-off van Green Bay Packers @ Seattle Seahawks en om 00:40 spelen de Indianapolis Colts en New England Patriots in Foxborough om een plekje in de Super Bowl, die plaatsvindt op 1 februari.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen