NFL Update: Bengals weer in Hard Knocks

Door

Cincinnati Bengals Rookie Camp

De Cincinnati Bengals zullen wederom centraal staan in het HBO programma Hard Knocks. Het is de tweede keer in vijf jaar dat de Bengals worden gebruikt voor de serie: de laatste keer was in 2009. Hard Knocks volgt jaarlijks één team in de voorbereiding op het nieuwe NFL-seizoen. In 2009 waren Chad Johnson en Carson Palmer de hoofdrolspelers, dat zullen nu ongetwijfeld Andy Dalton en A.J. Green zijn. Vorig jaar waren het de Miami Dolphins die gevolgd werden, en de laatste keer dat de Bengals gevolgd werden wonnen zij de AFC North. Zij zullen ongetwijfeld hopen dat de geschiedenis zich zal herhalen. Hard Knocks wordt vanaf dinsdag drie september uitgezonden en zal uit vijf afleveringen bestaan.

Johnson zegt sorry, komt vrij

Vorige week werd bekend dat Chad Johnson een maandje in het gevang moest doorbrengen nadat hij zijn advocaat een tik op de billen had gegeven. Johnson bood zijn excuses aan en zei dat hij spijt van zijn gedrag had waarop de rechter hem na zeven dagen alweer vrij liet. Als we Johnson mogen geloven is hij nu een ander mens: “Niemand heeft mij ooit kunnen veranderen, zelfs mijn ouders niet, ik wil haar daarom bedanken. Alles wat zij deed was terecht.” De vraag is of er nog een NFL team zit te wachten op de ‘nieuwe versie’ van de 35-jarige Johnson. De Miami Dolphins ontsloegen hem vorig jaar nadat hij zijn vrouw (inmiddels ex-vrouw) een kopstoot had geven. Sindsdien zit Johnson zonder werkgever.

Poetin ontkent aantijgingen

Afgelopen week kwam het bizarre verhaal naar buiten dat niemand minder dan Vladimir Poetin, president van Rusland, de Super Bowl ring van Robert Kraft zou hebben gestolen. De eigenaar van de Patriots was in 2005 op bezoek bij Poetin en bij het laten zien van de ring zou Poetin hem stiekem hebben meegenomen. Dimitri Peskov, een woordvoerder van Poetin, ontkent de aantijgingen: “Wat meneer Kraft zegt is raar. Ik stond er twintig centimeter vanaf en zag en hoorde dat meneer Kraft de ring liet zien en hem cadeau wilde doen aan meneer Poetin.” Kraft zelf beweert dat George W. Bush, destijds de president van Amerika, hem vroeg om er geen rel van te maken en te zeggen dat het een cadeau was. De ring ligt nu in de bibliotheek van het Kremlin, iets waar Kraft volgens meneer Peskov “zeer trots op is”.

Ook leuk om te lezen