Met Kras naar NFL-games in Londen!

Door

Altijd al een keer naar een NFL wedstrijd willen gaan? SportAmerika.nl kan dat voor je regelen!

Sinds 2007 vindt er jaarlijks een spectaculaire American football wedstrijd uit de immens populaire Amerikaanse competitie NFL plaats in Londen. In samenwerking met KRAS.NL geeft SportAmerika de komende weken twee keer twee tickets weg voor de wedstrijd tussen de San Francisco 49ers en de Jacksonville Jaguars in Londen op 27 oktober. Naast kaartjes voor de wedstrijd zit er ook één overnachting bij de prijs inbegrepen.

KRAS.NL biedt eigen vervoersreizen vanaf € 269 per persoon aan waarbij één of twee overnachtingen en een toegangskaart voor één van de wedstrijden zijn inbegrepen. Boek nu uw reis en beleef van dichtbij het beste American football ter wereld en het spektakel rondom de wedstrijd in de wereldstad Londen.

Wil je de verliezend finalist van de Super Bowl live in actie zien in het legendarische Wembley? Vind dan een originele manier om SportAmerika.nl onder de aandacht te brengen. Dat kan door een campagne op social media op poten te zetten, met een vliegtuig SportAmerika.nl in de lucht te schrijven, een evenement te organiseren waarbij je SportAmerika.nl èn natuurlijk Amerikaanse sporten promoot of natuurlijk iets anders origineels.

Laat weten wat jij over hebt om Colin Kaepernick en Maurice Jones-Drew in actie te zien en stuur je resultaat naar info@sportamerika.nl en de twee beste inzendingen verdienen tickets voor de wedstrijd tussen de San Francisco 49ers en Jacksonville Jaguars. Deelnemers hebben tot en met 30 september om hun inzending in te leveren.

En vergeet natuurlijk niet #SportAm te gebruiken en bezoek ons op Twitter: @SportAmerika en Facebook: www.facebook.com/SportAmerika

18780583

Ook leuk om te lezen