NFL komend seizoen wellicht bij Fox Sports

Door

FOX_NFL_Intro_logo

Het heeft er alle schijn van dat de Nederlandse NFL-fans ESPN America niet langer hoeven te missen. Oplettende TV-kijkers is opgevallen dat Fox Sports enkele promo’s heeft uitgezonden waarin reclame wordt gemaakt voor de NFL. Hoewel er officieel nog niks bekend is, lijkt het voor de hand te liggen dat de nieuwe zender in ieder geval aandacht gaat besteden aan American Football en misschien ook wel met live wedstrijden komt.

Sinds ESPN America eerder deze zomer haar Europese uitzendingen staakte, is het onbekend of we in Nederland nog wel wedstrijden live op de buis te zien krijgen. In bijvoorbeeld Duitsland heeft Sport1 de rechten opgepikt, maar het leek er lange tijd op dat we het in Nederland moeten doen met ‘slechts’ NFL Gamepass. De reclamefilmpjes van Fox Sports lijken aan deze onduidelijkheid nu een einde gemaakt te hebben.

Als ze dan ook nog eens dezelfde epische leader als in de Verenigde Staten gebruiken, zit het wel snor met de NFL op de Nederlandse televisie

11 Reacties
 1. Ruud 8 jaar ago

  Hopelijk blijft de gamepass wel gratis, Fox is niet erg goedkoop..

 2. sven 8 jaar ago

  Is er iets bekend voor België? Gaat telenet nfl uitzenden?

 3. Pieter Brouwers 8 jaar ago

  Volgens onderstaande Wikipedia-link zou Sporting Telenet de rechten hebben voor België.
  http://en.wikipedia.org/wiki/National_Football_League_on_television#International_broadcasters

 4. Michiel van de Meent 8 jaar ago

  Dat zou een FOX abo een stuk verleidelijker maken, vind 25 euro pm erg veel voor alleen voetbal

 5. Toet 8 jaar ago

  Fox Sports gaat de NFL uitzenden en Sport1 de MLB en NBA. Bron: totaaltv.nl. Zou goed nieuws zijn, alleen balen dat de sporten versnipperd zijn over de verschillende zenders.

 6. Dennis 8 jaar ago

  Wat mij betreft slecht nieuws nu zullen we waarschijnlijk binnenkort moeten betalen voor NFL Game Pass!

 7. Jan Kiefte 8 jaar ago

  Nergens wordt de NHL vernoemd, de competitie waar de meeste Nederlandse US sportsfans op zitten te wachten. Hoop dat een Nederlandse zender die competitie gaat uitzenden.

 8. Marcos Gonzales 8 jaar ago

  Komende donderdag Live op FOX Sports: Baltimore Ravens vs Denver Broncos!

 9. Brugera 8 jaar ago
 10. Alleen als je Fox Sport 2 kunt ontvangen. Iets wat allen kan via UPC, Canal DIgitaal en Caiway. De uitzendingen vallen nl. onder het Fox Sports Internationaal pakket, en dat is iets wat de meeste providers waaronder Ziggo en KPN niet aanbieden.

 11. Toevoeging: t schijnt dat KPN vanaf 2 september Fox Internationaal ook gaat doorgeven. Maar of dat binnen het bestaande Fox abo gaat vallen of dat je een extra abo moet afnemen kan ik momenteel nog niet terugvinden.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen