NFL Free Agency: Quarterback Top 10

Door

Nog minder dan één week te gaan en dan barst ‘Free Agency’ in alle hevigheid los in de NFL. Hoogste tijd om te kijken welke quarterbacks mogen hopen op interesse van één van de 32 teams.

1. Michael Vick (Philadelphia Eagles): Begon met hoge verwachtingen van Chip Kelly en de fans van de Eagles aan het seizoen 2013, maar raakte geblesseerd en moest toekijken hoe Nick Foles de sterren van de hemel gooide. Weer fit bleef zijn positie één op de reservelijst. Tijdens de zes wedstrijden die hij wel speelde deed hij het helemaal niet slecht, zeker niet gezien de omschakeling naar een compleet andere aanvalstactiek. Kan ergens een startende quarterback zijn in 2014.

Philadelphia Eagles v Miami Dolphins

2 Reacties
  1. RJ Kraft 7 jaar ago

    Tebow FTW!

  2. Guff 7 jaar ago

    Ik schat McCown toch wel hoger in dan Michael Vick.. McCown presteerde inderdaad uitstekend bij de Bears toen Cutler geblesseerd was en Vick heeft wat mij betreft z’n persoonlijkheid nogal tegen. Wel een leuke QB om naar te kijken, niet zo sober als menig ander.

    En Tebow mag van mij nog wel een kans krijgen, al is het alleen maar voor het mediacircus dat hem continu omringt. En ik vond hem bij de Gators fantastisch.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen