HBO kiest de Houston Texans voor Hard Knocks

Door

Buffalo Bills v Houston Texans

Het team wat dit jaar te zien zal zijn in de ‘reality show’ Hard Knocks van HBO zijn de Houston Texans. Zij zullen de opvolgers worden van de Atlanta Falcons die vorig jaar in de populaire TV show te zien waren.

De Texans zijn op het eerste oog geen team dat veel te bieden heeft voor de neutrale kijker. Toch zijn er genoeg redenen om niets te missen van Hard Knocks dit jaar. Hieronder die goede redenen om de show op de voet te volgen.

1. J.J. Watt

J.J. Watt was vorig jaar al kort te zien tijdens Hard Knocks. Rookie offensive lineman Jake Matthews moest het tegen het fenomeen van de Texans opnemen en dat maakte veel indruk op de jongen speler. Dit jaar zal Watt de grote ster zijn, want naast zijn goede spel is hij ook nog eens iemand die wel van een grapje maken houdt.

2. De rookies

Elk jaar is het interessant om de transformatie van de rookies vanuit de college game naar de pro game mee te maken. Hard Knocks brengt dit elk jaar goed in beeld. Vorig jaar was Nederlander Geraldo Boldewijn veelvuldig in beeld, maar met rookies als Benardrick McKinney, Jaelen Strong en Kevin Johnson is er ook dit jaar genoeg om naar uit te kijken.

3. De quarterback battle

Een paar jaar geleden was de quarterback battle tussen Matt Moore en Ryan Tannehill bij de Miami Dolphins prachtig om te zien. De strijd tussen de twee was goed in beeld gebracht, maar het gaf Dolphins fans ook de kans om hun toekomstige quarterback wat beter te leren kennen. Bij de Texans zullen Brian Hoyer, Ryan Mallett en Tom Savage vechten voor de startende quarterback positie.

11 augustus zal de show in premiere gaan en naar verwachting zullen er vier afleveringen gemaakt worden. In Nederland is de show te kijken via NFL GamePass en NFL Now.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Niek 8 jaar ago

    En de terugkeer van Clowney natuurlijk, die zijn Rookie Year eigenlijk nog moet meemaken.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen