NFL 4-on-4: oud maar (nog) niet versleten

Door


1. Tom Brady (43) lijkt op stoom te zijn gekomen met de Bucs, hoe ver kan hij komen dit jaar?


Ton de Vries

“Toch een aardig eind in de play-offs denk ik. Overigens ligt dat niet direct aan hem en de offense. De kracht van dit team ligt in de defense. Samen met de Steelers hebben ze de beste defensive line en pass-rush. Ook de secondary lijkt ineens prima in orde. Brady gaat altijd zijn puntjes blijven scoren. Op die manier kunnen ze het elk team moeilijk maken. Wel volgt er eerst nog een bikkelharde strijd met de Saints om de divisie.”

Luuk Dokter

“Lastig. Zijn kwaliteiten staan buiten kijf, maar tot afgelopen weekend verliep het seizoen wat wisselvallig. Tegen de Packers snoerde hij echter alle criticasters de mond. Dankzij een sterke defense en goede offensieve supporting cast, verbleekte Aaron Rodgers bij Tom Brady. Als dit de norm wordtt, denk ik dat de NFC Championship game het eindstation is.”

Chris van Dijk

“De Bucs zijn een heel compleet team. Completer dan de Patriots van vorig seizoen. In de NFC zijn er veel goede ploegen, maar ook weer niemand die er echt bovenuit steekt. De Bucs zijn goed genoeg om de play-offs te halen en daar is alles mogelijk. Als Brady heel blijft, zie ik ze minimaal één keer winnen in de play-offs.”

Toon Aerts

“Als je naar de prestatie van de Bucs in zijn geheel kijkt, moet je vaststellen dat zij heel ver kunnen komen. Defensief werd er tegen de Packers een totaalprestatie geleverd en offensief beschikt Brady over een indrukwekkend arsenaal aan wapens. Dat klikt nog niet altijd zoals hij het zelf zou willen, maar er is wel week na week progressie merkbaar. Brady blijft Vadertje Tijd voorlopig een stap voor en ik zie hem in zijn huidige vorm tot ver in januari meespelen.”

Ook leuk om te lezen