NFL 4-on-4: oud maar (nog) niet versleten

Door


3. Aaron Rodgers (36) heeft de hoogste QB-rating in de NFL na zes weken, speelt hij ook beter dan ooit?


Toon Aerts

“Zijn meeste recente wedstrijd was alleszins niet zijn beste ooit. Ondanks die uitzondering – ik ga er vanuit dat het een uitzondering was – speelt hij wel uitzonderlijk goed, zeker gezien de supporting cast rondom hem. Rodgers is typisch een quarterback die andere spelers er beter kan laten uitzien dan dat ze daadwerkelijk zijn. Dit seizoen lijkt hij op een dubbele missie te zijn. Enerzijds wil hij het ongelijk bewijzen van de mensen die aan hem twijfel(d)en, anderzijds wil hij aan Coach LaFleur laten zien dat hij rookie Jordan Love nog wel even op de reservebank kan laten zitten. Een Rodgers op missie is een gevaarlijke Rodgers. Ik denk dat hij tot op het eind zal meepraten in de MVP-conversatie.”

Luuk Dokter

“Na afgelopen weekend krab ik me hierbij toch even achter de oren. Rodgers was uitmuntend tot hij een defense trof die zijn offense compleet ontregelde. Tot en met week 5 vond ik hem één van zijn betere seizoenen spelen. Als week 6 een incident blijkt, kan hij wellicht de lijn doortrekken en inderdaad zijn beste seizoen ooit op de mat leggen.”

Ton de Vries

“Het wordt nu natuurlijk enorm interessant hoe hij terug gaat komen van de oorwassing tegen de Bucs. Tot die wedstrijd was hij samen met Russell Wilson het meest op dreef van alle QB’s. En bedenk dan dat Wilson namen als DK Metcalf en Tyler Lockett heeft om naar te gooien. De meeste receivers van Rodgers hadden we voor dit seizoen nog nooit van gehoord. De wedstrijd tegen de Texans gaat ons meer vertellen. Zeker gezien de ploeg uit Houston langzaam op stoom lijkt te komen.”

Chris van Dijk

“Zijn beste ooit wil ik niet zeggen, maar het niveau is wel uitzonderlijk hoog. Zeker gezien de blessures waar de Packers mee te kampen hebben. De nederlaag van zondag laat echter zien dat er nog wel ruimte voor groei is en dat het voor een speler bijna onmogelijk is zestien wedstrijden constant te spelen. Hopelijk pakt Rodgers zijn ritme weer op en haalt hij het niveau van de eerste weken.”

Ook leuk om te lezen