Coach van het jaar

NFL 4-on-4: Close calls en coach of the year

Door

2. De Giants of het Football Team? Wie gaat naar de play-offs? En kan iemand de schande van een sub. -500 voorkomen?

Luuk Dokter: “Ik zie de Giants nog maar één duel winnen Het Football Team wint er nog minimaal twee, misschien wel drie. Zij zouden daarom ook als enige in staat zijn om niet onder .500 te eindigen.”

Ton de Vries: “Ik roep inmiddels al twee maanden dat de Giants de divisie gaan winnen, dus daar blijf ik bij. Ze zijn beter dan hun record doet vermoeden. De off-season defensieve aanwinsten zijn een schot in de roos gebleken en gaan dit team naar de play-offs brengen. Ik denk dat ze precies 8-8 gaan eindigen.”

Chris van Dijk: “De Giants hebben vier wedstrijden op rij gewonnen, maar overtuigend is het nog niet. Ze hadden zomaar van de Bengals kunnen verliezen. Die zonder Joe Burrow speelden. Om een kans te maken op de divisiewinst moeten ze zondag van de Cardinals winnen. Want van de Ravens en Browns zie ik ze niet winnen. Het Football Team wint er minimaal twee, maar het zou me niet verbazen als ze ook nog van San Francisco winnen zondag, maar dat wordt een close call. Dan zouden ze 8-8 kunnen gaan en kunnen alle fans in de NFC East trots roepen dat ze geen kampioen hebben met een losing record.”

Toon Aerts: “Het speelschema van de Giants oogt op papier alvast een stuk lastiger dan dat van het Football Team. Beide teams zitten in de flow en beiden rekenen ze daarbij op een uitstekende defense. Dan zal het uiteindelijke verschil in het rekensommetje toch gemaakt worden door hoe lastig de tegenstand is. En dus denk ik dat het Football Team het haalt. Het levert meteen ook de mooiste verhaallijn op met Alex Smith die de play-offs haalt.”

Ook leuk om te lezen