NBA Update: Spurs winnen Summer League, ruzie tussen Shaq en Pippen

Door

Kyle Anderson

De San Antonio Spurs wisten in Las Vegas hun eerste prijs van het seizoen binnen te slepen. In de finale werden de Phoenix Suns met 93-90 verslagen door de Spurs. Tijdens de finale waren voor Kyle Anderson en Jonathan Simmons de spelers die het verschil maakte.

Anderson was met vijftien punten, zeven rebounds en vier assists druk bezig in de finale. Het was al de zoveelste wedstrijd dat Kyle Anderson zijn uitstekende kwaliteiten toonde aan het publiek. Met een gemiddelde van 22 punten, 5.8 rebounds, 1.5 assists en 1.3 steals per wedstrijd was de jonge guard ‘Most Valuable Player‘ in Las Vegas.

Anderson maakte de Summer League al speciaal voor de San Antonio Spurs, maar het meest verrassende is het feit dat voor het eerst een vrouwelijke coach de Summer League wint. Becky Hammon is sowieso al de eerste vrouwelijke hoofdcoach tijdens het evenement en gaat er meteen met een prijs vandoor. Mensen die twijfelde aan haar kwaliteiten zullen inmiddels wel van gedachte veranderd zijn.

Ray Allen viert feest met taart
En niet zomaar een taart. De inmiddels 40-jarige Allen wist zijn taart in bijzonder stijl te maken. In Las Vegas vierde Ray Allen zijn verjaardag met familie en vrienden, daarbij wou hij ook nog even stil staan bij zijn carrière. De taart was verdeeld over vijf lagen en elke laag stond voor een team waar hij gespeeld heeft. Te beginnen met Connecticut en eindigend met de Miami Heat.

Shaq en Pippen ruziën
Shaquille O’neal heeft zeker wat los gemaakt bij Scottie Pippen. Via Instagram postte Shaq een foto over een team van de Lakers en een van de Bulls, met de reactie dat de Lakers makkelijk zou winnen. Scottie Pippen reageerde daar scherp op en uiteindelijk werd het een klein relletje tussen de twee grootheden.

Sorry @shaq but I don't get caught up in hypotheticals. All I know is we won 6 titles, twice the amount you claimed while in LA…

Een foto die is geplaatst door Scottie Pippen (@scottiepippen) op

Shaq schiet daarna meteen in de verdediging door Micheal Jordan op te hemelen.

Anybody need a T MOBILE SIDEKICK. I GOTTa PRETTY GOOD ONE #BESTSIDEKICKEVER

Een foto die is geplaatst door DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) op

Easy big fella… if only you were as good at free throws as you are talking smack! @shaq

Een foto die is geplaatst door Scottie Pippen (@scottiepippen) op

Nadat Pippen op zijn plaats werd gezet als sidekick, was het ook makkelijk om even de geschiedenis van Shaq te bekijken. Want wat was Shaq ook alweer bij zijn teams?

Speaking of being a sidekick… if I recall correctly you know a thing or two about that as well. @shaq

Een foto die is geplaatst door Scottie Pippen (@scottiepippen) op

Paul George dunkt in Manila
Het is alweer een tijd geleden dat we Paul George hebben zien dunken. George was afgelopen seizoen voor het grootste deel geblesseerd en heeft alleen de laatste paar wedstrijden met de Indiana Pacers kunnen spelen. Nu hij met Nike en reis maakt door China en de Filipijnen lijken we weer de oude George te zien.

De forward speelde in Manila samen een wedstrijd met 24 getalenteerde spelers tijdens een event. Daarin liet PG zien zijn dunkkunsten nog niet verleerd te zijn. Een aantal mooie dunks van de ster op een rijtje. In de laatste vine wordt George voor schut gezet door de bal te verliezen aan een van de jonge speelsters.

foto: Bleacher Report

Ook leuk om te lezen