SummerSlam: Undertaker versus Brock Lesnar

Door

20150720_Summerslam_Match_TakerLesnar_LIGHT-hpUndertaker neemt het tijdens de achtentwintigste editie van SummerSlam op tegen Brock Lesnar. Dat heeft WWE bekendgemaakt.

The Phenom keerde zondagnacht, na een afwezigheid van ruim drie maanden, terug in WWE, toen hij uit niets verscheen tijdens de WWE Battleground match tussen WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins en Brock Lesnar.

De laatste keer dat The Deadman in een WWE-ring stond voor een match was tijdens WrestleMania 31 in Levi’s Stadium, waar hij zegevierde tegen Bray Wyatt.

Een jaar eerder maakte The Beast Incarnate tijdens de dertigste editie van de Showcase of the Immortals in New Orleans een eind aan de legendarische WrestleMania Winning Streak van Undertaker. In deze match liep The Demon of Death Valley een zware hersenschudding op.

De geschiedenis van Undertaker en Lesnar gaat terug naar 2002. In dat jaar stonden de twee krachtpatsers onder andere tegenover elkaar in een fenomenale Hell in a Cell Match. Een jaar later gingen Undertaker en Lesnar de strijd aan in een Biker Chain Match.

SummerSlam vindt plaats in de nacht van 23 op 24 juli in het Barclays Center in Brooklyn, New York en is in Nederland live te zien op het WWE Network.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen