NBA Recap (9): Griffin leidt Clippers langs Bucks

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 9.

Toronto Raptors at Philadelphia 76ers 62-97

Soms heb je van die avonden dat niets lukt. Zo moeten de Toronto Raptors zich afgelopen zaterdag hebben gevoeld tegen de Philadelphia 76 ers. De Raptors schoten slechts 31 procent van het veld en kwamen niet verder dan 62 punten. Sixers’ Jrue Holiday was goed voor 14 punten.

Denver Nuggets at San Antonio Spurs – Game of the Day

New Orleans Hornets at Dallas Mavericks 81-96

De Dallas Mavericks maken een wisselvallig seizoen door, maar in de eigen American Airlines Center voelt de ploeg van coach Rick Carlisle zich op zijn gemak. De New Orleans Hornets werden met 96-81 aan de kant gezet, en dat zonder de geblesseerde Jason Kidd en ‘opnieuw’ een matig optreden van Dirk Nowitzki (2 uit 11 van het veld). Vince Carter en Ian Mahinmi scoorden 13 punten voor de Mavs.

Utah Jazz at Golden State Warriors 88-87

Dankzij Gordon Hayward wisten de Utah Jazz voor het eerst dit seizoen een uitwedstrijd te winnen. Met de score gelijk, en nog 14 seconden te gaan op de klok, viel Hayward de basket aan, kreeg de fout mee en raakte twee belangrijke vrije worpen. De vierde overwinning op rij voor de Jazz (5-3). Hayward was goed voor 18 punten, 6 rebounds en 4 assists.

Milwaukee Bucks at Los Angeles Clippers 86-92

Chris Paul had niet zijn avond, geen probleem. Caron Butler (20 punten) en Chauncey Billups (19 punten) namen het stokje over voor de Clippers in de 92-86 overwinning op de Milwaukee Bucks. Blake Griffin had opnieuw een goede game met 22 punten en 14 rebounds.

Foto: wikimedia commons.

Ook leuk om te lezen