NBA Recap (24): Uitblinkende Wall niet genoeg voor zege Wizards

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 24.

Orlando Magic at New York Knicks 102-93

Carmelo Anthony keerde terug in de basis na zijn enkelblessure, scoorde 33 punten, maar hadden geen antwoord op de zone defense van de Orlando Magic. Ryan Anderson was de grote man aan de kant van Orlando met 30 punten (7 driepunters) en 7 rebounds. Dwight Howard had niet zijn avond tegen verdediger Tyson Chandler, fouled out met slechts 8 punten en 10 rebounds.

Samenvatting:

Chicago Bulls at Memphis Grizzlies 86-102

De Chicago Bulls namen het, zonder sterspeler Derrick Rose, op tegen de Memhpis Grizzlies. Tegen een ploeg als de Washington Wizards is dat geen probleem (credits gaan naar Darch), dat is een ander verhaal tegen een goede ploeg in het westen. Rudy Gay scoorde 24 punten voor de Grizzlies (6-6 record).

Samenvatting:

Milwaukee Bucks at Philadelhpia 76ers 82-94

De Philadelphia 76ers gaan rustig door met het winnen van wedstrijden, ditmaal moesten de Milwaukee Bucks eraan geloven. Andre Iguodala noteerde 21 punten en 7 rebounds voor de Sixers die al hun zes thuiswedstrijden nog hebben gewonnen en in de Eastern Conference dichtbij de Chicago Bulls blijven met een 10-3 record.

Samenvatting:

Houston Rockets at Washington Wizards 114-106

De Washington Wizards leden tegen de Houston Rockets een nederlaag, de elfde van het seizoen. Vergeet dat. De Wizards kunnen hoop putten uit de prestatie van hun spelverdeler. John Wall was on fire met 38 punten, 6 rebounds, 8 assists en 4 steals. Bovendien schoot hij eindelijk boven de 50 procent van het veld. Gaat het dan toch goed komen in DC?

Samenvatting:

Cleveland Cavaliers at Charlotte Bobcats 102-94

Rookie Kyrie Irving kende een uitstekende avond voor de Cleveland Cavaliers in Charlotte met 25 punten en 7 assists. De Bobcats stonden nog op voorsprong met twee minuten te gaan in de wedstrijd, maar de Cavs kwamen terug door negen punten op rij te scoren. De ploeg van coach Byron Scott heeft nu een 6-6 record in de Eastern Conference.

Samenvatting:

Portland Trail Blazers at New Orleans Hornets 84-77

LaMarcus Aldridge scoorde 22 punten en pakte 9 rebounds voor de Portland Trail Blazers die in New Orleans met 84-77 te sterk waren voor de Hornets. Nicolas Batum had opnieuw een belangrijk aandeel vanaf de bank met 19 punten. Jarret Jack was goed voor 21 punten voor de Hornets (3-10 record).

Samenvatting:

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen