NBA Pool 2015/16: Week 6

Door

nbapool

Ze zijn nog steeds ongeslagen, de Golden State Warriors. De vraag rijst wat er eerder zal plaatsvinden, een W voor de Sixers of een L voor de Warriors. Het is Thanksgiving Day in Amerika, niet dat we daar in Nederland lang bij stilstaan. Misschien dat je wat verveeld bent zonder NBA vannacht en je dan afvraagt waarom dat is. Nou, dan kan je in ieder geval de pool vast invullen. In deze pool krijgt iedere liefhebber van de mooiste sportleague ter wereld (gratis) de kans om wekelijks voorspellingen te doen en zich te meten met andere zelfbenoemde kenners van de NBA uit Nederland en België. Elke correct antwoord is punten waard. Het enige wat u moet doen, is wekelijks (voor maandagnacht) deze vragen beantwoorden. Een week niet meedoen, is een week geen punten!

Mocht je de uitslagen van week 4 nog niet gezien hebben, bekijk ze hier: https://www.archief.sportamerika.nl/nba-pool-201516-uitslag-week-4

De vragen voor week 6 moeten dus beantwoord zijn voordat de eerste wedstrijd maandag begint. Als deadline houd ik maandag 30 november 23:59 aan.

http://

Ook leuk om te lezen