NBA East Ranks [15-9]

Door

Het is nog iets meer dan twee weken tot de start van het nieuwe NBA-seizoen. SportAmerika neemt tot de opening de teams die de play-offs gaan halen (volgens ons, wees het er gerust mee oneens) nader onder de loep. Maar voordat we aan de top 8 beginnen, zetten we de teams die al in april op vakantie gaan op een rijtje. De nummers 9 tot en met 15 in de Eastern Conference.

15. Charlotte Bobcats De ploeg zal wel een paar duels meer winnen dan de zeven van vorig jaar, maar eindigt weer als laatste in het oosten.

14. Toronto Raptors – Met een roster dat wordt aangevoerd door enkele mooie role players (Bargnani, DeRozan en Lowry) en twee rookies (Ross en Valanciunas) was de ervaring van Steve Nash welkom geweest.

13. Orlando Magic – Een debuterende coach, een onsamenhangende ploeg. Het eerste seizoen in het post-Howard tijdperk wordt er een om snel te vergeten.

12. Washington Wizards – Bradley Beal een rookie om in de gaten te houden, John Wall die eindelijk zijn potentie vervult zou mooi zijn. Misschien een plaatsje hoger, maar het blijft behelpen in Washington.

11. Detroit Pistons – Leuk team, leuke spelers. Af en toe zullen de Pistons best wat aardigs laten zien, maar over het algemeen is het allemaal vrij kleurloos.

10. Cleveland Cavaliers – Scott is een prima coach, Irving een topper in wording, maar de Cavs moeten nog een even wachten tot ze weer met de grote jongens mee mogen doen.

9. Milwaukee Bucks – Met Monta Ellis hebben de Bucks een van de top shooting guards in de league. Mits hij fit blijft, kunnen de Bucks een eind komen. Maar net als vorig seizoen net geen play-offs.

Bekijk hier de NBA West Ranks: nummers 9 tot en met 15.

Ook leuk om te lezen