MNF Preview: Kansas City Chiefs @ Pittsburgh Steelers

Door

Vanavond nemen de Kansas City Chiefs het op Heinz Field op tegen de Pittsburgh Steelers. Het is een duel tussen het meest teleurstellende team in de NFL en een team dat na een zwakke start aardig op stoom begint te raken.

Chiefs
De Chiefs verdienen dit jaar geen plek op primetime, maar staan er toch. Voor dit seizoen werd gedacht dat de Chiefs met een redelijke defense, gemiddelde quarterback Matt Cassel, goede reciever Dwayne Bowe en één van de beste runningbacks in de league Jamaal Charles wel wat potten konden breken.

Niet is minder waar. De Chiefs hebben nog geen moment voor gestaan dit seizoen. De enige winst kwam in overtime tegen de New Orleans Saints. Ook vanavond wordt het weer billenknijpen voor de Chiefs fans, die moeten hopen dat ze niet voor schut gezet worden.

Steelers
De Steelers begonnen dit seizoen 2-3, maar na drie goede overwinningen staan ze gewoon weer waar iedereen ze verwacht had. Runnningback Rashard Mendenhall en wide reciever Antonio Brown doen vandaag niet mee, maar met Jonathan Dwyer en Emmanuel Sanders hebben de Steelers goede vervangers.

Lucky Len, door Lennart Beishuizen:

Kansas City Chiefs (+12.5) @ Pittsburgh Steelers (-12.5)
Vorige week 10-4, deze week 9-4. Laten we daar back-to-back van maken! Ik had gisteren twee goede calls bij wedstrijden met flinke underdogs (Bills @ Patriots en Rams @ 49ers). Vandaag kies ik echter voor de favoriet. Ik heb beloofd niet meer voor de Chiefs te gaan tenzij ze het tegendeel bewijzen. Daar blijf ik bij. Steelers -12.5

Ook leuk om te lezen