Miami Dolphins: ‘Jets zijn valsspelers’

Door

Terwijl de New York Jets zondagavond teleurgesteld de kleedkamer opzochten, stond het gezicht bij bij een aantal Miami Dolphins-spelers op onweer. Dat had allemaal niks met de keurige 10-6 overwinning te maken, maar vanwege een triest incident.

In het derde kwart werd Dolphins-counterback Nolan Carroll, die op volle snelheid lag, uit zijn evenwicht gehaald door Jets-conditietrainer Sal Alosi. Carroll moest na het incident het speelveld geblesseerd verlaten en had ook geen idee wie hem had geraakt. ,,Ik was alleen maar bezig om zo hard mogelijk te rennen en opeens lag ik op de grond. ‘Wat is hier gebeurd’ ging er gelijk door mij heen, maar ik had geen enkel idee,” aldus Carroll.

Een aantal Dolphins-spelers kreeg na afloop beelden te zien hoe de condititetrainer hun teamgenoot onderuit werkte. ,,Ze zijn bedriegers,” linebacker Channing Crowder was duidelijk in zijn bewoording over de actie. ,,Dat is gewoon hoe zij spelen. Ze proberen altijd vals te spelen of je te beledigen. Maar vandaag hebben we ze keihard terug gepakt door hier te winnen.”

Over Alosi was Crowder nog wat extremer. ,,Het zou mooi geweest zijn als hij had geprobeerd mij te laten struikelen. Ik had zeker zijn been gebroken. Dat hij zijn been uitsteekt om iemand uit balans te brengen is echt te triest voor woorden. Hij moet zich schamen.”

Dat de Jets met dit voorval in hun maag zitten is duidelijk. Tot op heden bracht de club alleen naar buiten ‘dat het de zaak onderzoekt en met passende maatregelen zal komen.’

De boosdoener daarentegen kwam zelf wel al met een verklaring. ,,Ik heb een enorme fout gemaakt. De actie die ik heb gedaan heeft niks met sportiviteit te maken waarom deze league juist bekend staat. Gelijk na afloop van de wedstrijd heb ik mijn excuses aangeboden aan Dolphins-coach Saprano en Carroll zelf. Ik neem alle verantwoordelijkheid voor de actie op mij en dat geldt ook voor de straf die ik zal ontvangen,” aldus Alosi, die tijdens zijn studententijd aan de Hofstra Universiteit nog een prijs had ontvangen voor als zijn voorbeeldige rol als sporter zowel binnen als buiten het veld.

Bron foto:bradcarrollgameday.blogspot.com
Bron video: ESPN.com

Ook leuk om te lezen