Adam ‘Pacman’ Jones weer gearresteerd

Door

Adam Pacman Jones, die eigenlijk geen Pacman meer genoemd wil worden, en die te boek staat als een trouble maker, maar zelf vindt dat dat eigenlijk wel meevalt, is weer eens gearresteerd, ditmaal na een ‘bar-incident’ in Cincinnati.

Jones werd er in het verleden meermalen van verdacht betrokken te zijn geweest bij schietincidenten, voor de Dallas Cowboys de voornaamste reden om hem begin 2009 te laten vertrekken. Afgelopen weekeinde in Cincinnati kwamen er echter geen wapens aan te pas.

Sterker nog: volgens Jones zelf was er helemaal niets aan de hand, zo twitterde (@realpacman24) hij er lustig op los: ,,Ik heb het recht om mijn mening te geven, en het vervelend van het hele verhaal: ik was helemaal niet dronken.”

En: ,,Kan ik dan m’n vriendin niet eens meer mee uitnemen voor haar verjaardag?”

Het verhaal van de politie in Cincinnati, die hem op zondagochtend om half drie ’s ochtends arresteerden, ligt een tikje anders. Volgens hen gedroeg de cornerback van de Cincinnati Bengals zich uitermate onbehoorlijk, en schreeuwde hij onwelvoeglijkheden door het etablissement.

Jones werd vervolgens gevraagd om mee naar buiten te komen om even af te koelen, maar eenmaal daar was er met hem nog steeds geen land te bezeilen. Vervolgens restte de dienders niets anders dan hem in te rekenen.

Foto: lehighvalleylive.com

Ook leuk om te lezen