Sport Amerika Quiz – Week 1 – HINTS!

Door

 

En daar is-ie dan: de (herpublicatie) van de SportAmerika Quiz, week 1.

Het principe is simpel. Je ziet hieronder vijf foto’s van atleten. De namen van die vijf sporters zijn vijf van de zes antwoorden. Het zesde antwoord zit op de een of andere manier verborgen in de namen van de vijf personen. Weet je alle zes antwoorden, of ben je tevreden met wat je hebt, stuur ze dan in een mailtje naar quiz@sportamerika.nl.

De puntentelling gaat als volgt. Voor iedere goed geraden sporter krijg je twee (2) punten. Wie het vraagteken weet op te lossen, krijgt nog eens een extra tien (10) punten. Dat zijn dus twintig (20) punten in totaal. Je hebt alle tijd van de wereld: inzenden kan tot en met woensdag 13 juli, maar: de snelle inzenders zullen nog eens extra worden beloond. De eerst vijf deelnemers met alle zes antwoorden goed, krijgen nog eens een bonus van respectievelijk 5, 4, 3, 2 en 1 punten. NOTA BENE: ER ZIJN NOG BONUSPUNTEN TE VERGEVEN!

En dat kan interessant zijn, omdat er aan het einde van de rit voor de top 3 nog een paar leuke prijzen te wachten staat. Zo ligt er voor de overall winnaar na tien weken een Season Pass voor NBA.com klaar. Echter, iedere ronde staat ook nog eens op zichzelf. Ook voor de tien weekwinnaars hebben we een fraaie prijs in petto.

HOEWEL WE AL EEN AANTAL (VOLLEDIG) GOEDE OPLOSSINGEN BINNEN HEBBEN, BLIJKT DE QUIZ TOCH BEHOORLIJK PITTIG. NIET GETREURD, DAAROM VOLGEN ER HIERBIJ ENKELE HINTS:

Oplossing 1: #43, retired.

Oplossing 2: Neptunus, Yankees, Angels.

Oplossing 3: Burgemeester. Sacramento.

Oplossing 4: 1974-79, 1981. Burnt Hills-Ballston Lake High School.

Oplossing 5: Koninklijk. Wild paard.

Eindoplossing: Initialen. 3000.

 

De oplossing van iedere ronde zal op donderdag worden gepubliceerd. Op vrijdagochtend volgen de uitslag en de ranglijsten. Nogmaals: mail je oplossingen naar quiz@sportamerika.nl.

Veel plezier!

 

 

Ook leuk om te lezen