Knicks winnen van Lakers, Spurs onderuit in Portland

Door

1recap1

Los Angeles Lakers @ New York Knicks

De Sterren van De Los Angeles Lakers zijn ook onder Mike D’Antoni nog niet op hun gewenste niveau. Tegen de New York Knicks(die anderhalf kwart zonder Anthony speelden) werd verloren met 116-107. Kobe Bryant was als zo vaak de grote man bij de Lakers, met 31 punten uit 35 schoten. Maar uit statistieken blijkt dat als Kobe meer dan 20x schiet, de Lakers 1-10 staan. Misschien een idee voor Kobe om de bal meer naar z’n ploegmaten te passen.

Bij de Knicks loopt op dit moment een man rond die zijn team wel op sleeptouw kan nemen, namelijk Carmelo Anthony. ‘Melo had binnen 22 minuten 30 punten op zijn naam staan. Ook Raymond Felton was goed op dreef, de guard had 19 punten en 8 assists. Bij de Lakers zat Antawn Jamison niet echt lekker in de wedstrijd, met 3 punten uit 12 schoten stelde hij toch een beetje teleur.

Dat er iets mis is in LA is duidelijk, maar wat ze eraan gaan doen is nog niet zeker. Een nieuwe trainer misschien?

San antonio Spurs @ Portland Trail Blazers

Rookie Damian Lillard heeft maar weer eens laten zien waarom hij door de Trail Blazers gedraft is. Hij heeft het meeste aantal punten van een rookie dit seizoen gescoord met 29 punten. Samen met LaMarcus Aldrigde zorgde hij voor de winst tegen de Spurs 98-90. Dit is de eerste keer voor de Spurs dat ze twee wedstrijden achter elkaar verliezen dit seizoen. De Spurs die Met Parker en Duncan speelde waren niet opgewassen tegen de Rookie die dit seizoen laat zien hoe goed hij is. Ook was het verlies een beetje de schuld van Danny Green. De Forward had in de laatste 20 seconden 2 grote kansen voor een drie-punter, maar hij kon ze allebei niet raken. Al met al was het een ongelukkige avond voor de Spurs.

Charlotte Bobcats @ Atlanta Hawks

Dat de Bobcats niet het sterkste team is in de NBA, dat wisten we wel. Dus dat ze verloren van de Hawks was niet echt een verrassing te noemen. De Bobcats hebben nu een een ‘losing streak’ van 10 wedstrijden achter elkaar. Bij de Hawks hadden Devin Harris en Josh Smith een goede avond. Samen waren ze goed voor 38 punten, dit was een grote factor in de einduitslag 113-90. Er is nog veel werk aan de winkel in Charlotte. De ploeg van Michael Jordan heeft nog niet echt veel opgeschoten van de beste basketballer aller tijden. Misschien ook een idee voor Jordan om de club door iemand anders te laten besturen en zelf een beetje rust gaat pakken, want zo te zien zit er niet heel veel toekomst in de Charlotte Bobcats.

Ook leuk om te lezen