NBA Recap (50): Indiana pakt zege in Minnesota

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 50.

Indiana Pacers at Minnesota Timberwolves 109-99

Danny Granger scoorde 29 van zijn 36 punten in de tweede helft en de Indiana Pacers boekten een goede overwinning op bezoek bij de Minnesota Timberwolves. De Pacers waren in het derde en vierde kwart on fire na een opstootje tussen Granger en Kevin Love. “Ik heb het altijd al gezegd. I never liked the Pacers”, aldus Love die 21 punten en 17 rebounds pakte voor de Timberwolves.

Houston Rockets at San Antonio Spurs 91-99

De Houston Rockets leken er met een eenvoudige overwinning vandoor te gaan, maar Tim Duncan en Tony Parker namen de regie over in de tweede helft en de Spurs vochten zich terug naar een 99-91 overwinning. Duncan was goed voor 25 punten en Parker noteerde 24 punten. De Spurs hebben nu een 11-1 record in eigen huis. Kevin Martin scoorde 29 punten voor de Rockets.

Charlotte Bobcats at Portland Trail Blazers 68-112

Arme, arme Charlotte Bobcats. Na een zware oorwassing afgelopen dinsdag op bezoek bij de Lakers, liep de ploeg van coach Paul Silas een gigantische nederlaag op in Portland. Gerald Wallace scoorde 23 punten en de Blazers hadden gedurende een langere periode in de wedstrijd een voorsprong van 48 punten. De Bocats hebben nu een 3-20 record in de Eastern Conference.

LA Clippers at Utah Jazz 107-105

Chris Paul scoorde 34 punten en deelde 11 assists uit en de Los Angeles Clippers wisten voor het eerst sinds 2003 weer een wedstrijd te winnen in Utah. Al Jefferson was goed voor 27 punten en 12 rebounds voor de Jazz. De Clippers hebben nu een 13-6 record in de Western Conference.

Oklahoma City Thunder at Dallas Mavericks – Game of the Day!