NBA Recap (49): Bucks verslaan opnieuw de Heat

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 49.

Washington Wizards at Orlando Magic 103-109

Het gaat niet lekker met de Orlando Magic en er is dan geen betere remedie als de Washington Wizards op bezoek komen. Ryan Anderson scoorde 23 punten, waaronder zes driepunters, in de 109-103 overwinning en maakte daarmee een einde aan een reeks van vier nederlagen op rij. Dwight Howard en J.J. Redick waren beide goed voor 21 punten. De Magic hebben nu 13-9 record in de Eastern Conference.

Toronto Raptors at Boston Celtics 64-100

Goedemorgen zeg! De Boston Celtics maakten afgelopen woensdag gehakt van de Toronto Raptors: 100-64. Paul Pierce scoorde 17 punten en coach Doc Rivers kon zijn starters de nodige rust geven in het vierde kwart. De Celtics kruipen nu voor de tweede keer dit seizoen boven de .500 grens en hebben nu een 11-10 record in het oosten. De Raptors doen het een stuk minder met een 7-16 record.

Detroit Pistons at New Jersey Nets 96-99

Deron Williams scoorde 26 punten en deelde 9 assists uit en de New Jersey Nets versloegen in eigen huis de Detroit Pistons. De vijfde wedstrijd op rij dat D-Will meer dan 20 punten scoort. De Nets hebben nu een 8-15 record in de Eastern Conference. Greg Monroe was goed voor 21 punten en 8 rebounds voor de Pistons die nu een 4-20 record hebben.

Phoenix Suns at New Orleans Hornets 120-103

De Phoenix Suns versloegen afgelopen woensdag de New Orleans Hornets na een uitstekend vierde kwart (32-16). Steve Nash scoorde 30 punten en deelde 10 assists uit voor de Suns en schreef daarmee een stukje historie. De spelverdeler ging  clublegende Kevin Johnson (6.518 assists) voorbij op de lijst. Nash gaat nu aan kop met 6.522 assists.

Miami Heat at Milwaukee Bucks 97-105

De Milwaukee Bucks hebben dit seizoen het nummer van de Miami Heat. Voor de tweede keer dit seizoen weet de ploeg van coach Skott Skiles de Heat te verslaan. Brandon Jennings was goed voor 31 punten en 8 assists en de Bucks danken de overwinning aan een sterke tweede helft (58-37). Miami opende de wedstrijd met 40 punten in het eerste kwart, maar ook Lebron James (40 punten) kon een nederlaag niet voorkomen.

Chicago Bulls at Philadelphia 76ers – Game of the Day!