Knicks maken het 1-1 na ruime winst op Pacers

Door

1recap1play

*Hoe groot het verschil kan zijn tussen twee wedstrijden lieten de New York Knicks en Indiana Pacers gisterenavond zien. Waar in wedstrijd één de Pacers eigenlijk geen moment in de problemen kwamen, waren het nu de Knicks die de lakens uitdeelden. Ze lieten niets van de Pacers heel, stonden op een punt zelfs 30(!) punten voor en winnen uiteindelijk met 105-79. En dat in een play-offwedstrijd tussen de nummers twee en drie van een conference. Carmelo Anthony mag dan last hebben van z’n linkerschouder, het weerhoudt hem er niet van elke wedstrijd dertig punten of meer te scoren. Ook nu was hij weer goed voor 32 punten en daarnaast pakte hij ook nog eens negen rebounds. Hij ‘schoot’ daarbij dertien op 26. Maar bij een aantal van die ‘schoten’ kwam hij de basket van iets dichterbij bekijken. [bekijk hier de recap]

Melodunk_medium

De man aan het ontvangende eind van deze facial-dunk is Jeff Pendergraph. Mooi om te zien dat hij zelf al door heeft dat ie de klos is.

‘Melo deed het natuurlijk niet alleen. Meerdere Knicks speelden prima, in een wedstrijd waar bijzonder veel en mooi gedunkt werd. Iman Shumpert was zo iemand. De man met het coolste haar in de league was goed voor vijftien punten. Daarnaast gaf hij de Pacers ook les. Over het belang van uitboxen bij een rebound.

Shumpdunk_medium

Aan de andere kant liet Indiana dus niet veel zien. De enige Pacer die een beetje uit de verf kwam was Paul George. George scoorde 20 punten waarvan twee op bijzonder fijne wijze. Prima screen van George Hill trouwens.

Pgdunk_medium

Ook leuk om te lezen