Kevin Durant niet mee naar WK

Door

Team USA Showcase

Sterspeler Kevin Durant heeft bekendgemaakt dat hij niet meegaat naar het WK in Spanje. Durant noemde het een zeer moeilijk besluit en voegde eraan toe dat het terugtrekken niets met de ernstige blessure van Paul George te maken heeft.

Durant gaf aan zich mentaal en fysiek niet goed genoeg te voelen om mee te gaan naar het WK. Hij vindt dat hij een stap terug moet doen om zich op te kunnen laden voor het nieuwe NBA-seizoen dat eraan komt.

De sterspeler van de Oklahoma City Thunder zou op het WK als power forward gaan spelen en was één van de namen die al zeker was van een plaats bij het team. Het terugtrekken van KD betekent veel voor team USA, omdat eerder ook power forwards Kevin Love, Blake Griffin en LaMarcus Aldridge besloten niet mee te gaan.

Anthony Davis lijkt de positie van power forward van Durant over te nemen. Andre Drummond of DaMarcus Cousins zal dan als center gaan spelen. Daarnaast kunnen ook Chandler Parsons en Gordon Hayward op power forward spelen.

Foto: Getty Images

5 Reacties
 1. DRAMA!

  • Thijs 8 jaar ago

   Zo…dikke tegevaller 🙁

 2. Robert Prins 8 jaar ago

  Heel groot drama.

 3. Starting lineup:

  Stephen Curry – Klay Thompson – James Harden – Anthony Davis – DeMarcus Cousins?

  • Robert Prins 8 jaar ago

   Dat lijkt een goede starting lineup. Alleen ben ik bang dat Derrick Rose gaat starten, aangezien de coach helemaal fan van hem is.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen