Jabari Parker mist rest van het seizoen

Door

Milwaukee Bucks v Brooklyn Nets

Afgelopen maandag werd Jabari Parker in de wedstrijd tussen de Milwaukee Bucks en de Phoenix Suns van het veld afgedragen met een knieblessure. Vandaag is duidelijk geworden dat het gaat om gescheurde kruisbanden (torn ACL) in zijn linkerknie. Parker mist hierdoor de rest van het seizoen.

De tweede pick in de draft van 2014 was bezig aan een solide rookie-seizoen. De Milwaukee Bucks staan op een verrassende zesde plaats in de Eastern Conference met een 13-12 record. De rookie zelf eindigt het seizoen met 12.3 punten, 5.5 rebounds en 1.7 assists. Parker was één van de voornaamste kandidaten voor de titel van Rookie of the Year.

Foto: Getty Images

5 Reacties
 1. Bahadir 7 jaar ago

  Eeuwig zonde dat zo een mooie sport zo veel schade aan het lichaam kan brengen.

 2. Michiel Jonkman 7 jaar ago

  Eens. Na vorig jaar Kobe, en dit seizoen George en (tijdelijk) Durant, ontzettend jammer om te zien hoe zo’n talentvolle basketballer uitgeschakeld wordt. Nu maar hopen dat-ie snel beter wordt — en snel een ander team vindt waar hij niet speelt onder die gluiperd Jason Kidd.

 3. Als Jabari volger, ben ik er kapot van. Doet me echt wat, ook omdat ik eerste helft van die game gezien heb… Na Randle, twee rookie die wegvalt. En ook Gordon is al tijd out.

  Het ga je goed Jabari, be back soon!

  • Bahadir 7 jaar ago

   Vergeet Embiid (voet) en McDermott (knie) niet.

 4. Jelle Achten 7 jaar ago

  Echt jammer dit, vond hem dit seizoen tot nu toe een van de drijvende krachten bij dit toch wel verrassend goed presterende Milwaukee. Was in mijn ogen zeker ROY geworden moest hij niet geblesseerd zijn geraakt nu

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen