Horrorblessure voor Marcus Lattimore

Door

Niet de prachtige match-ups van vandaag zijn het gesprek van de dag, maar de horrorblessure die South Carolina Gamecocks running back Marcus Lattimore op liep. Afgelopen seizoen werd Lattimore ook al langdurig uitgeschakeld door een beenblessure en hij leek dit jaar op weg naar revanche en een plek in de eerste ronde van de 2013 NFL Draft.

Die droom lijkt vandaag op afschuwelijke wijze een einde aan gekomen en wie de beelden ziet – ze staan beneden aan dit bericht, maar wees gewaarschuwd – deelt de mening van velen dat Lattimore in de toekomst blij mag zijn als nog kan rennen. Een play die leek op één uit velen en een vrij normale dubbele tackle eindigt in het dubbel klappen van Lattimore’s been, waarbij in zijn val te zien is dat zijn knie volledig gedraaid op het bovenbeen staat.

Reeds bij de landing beseft de running back de ernst van de blessure en na langdurige behandeling op het veld en een gezamenlijk gebed van beide teams wordt hij naar de kleedkamer gebracht. Er is waarschijnlijk pas morgen meer uitzicht op de ernst van de blessure en in het beste scenario gaat het slechts om een breuk, maar een vroegtijdig einde van de carriere van dit grote talent dreigt.

Zoals gezegd, wees gewaarschuwd als je deze beelden gaat bekijken:

Ook leuk om te lezen