Heat 2-1 voor na makkelijke winst op Pacers

Door

1recap1play

Miami Heat v Indiana Pacers - Game Three

*Van begin tot eind was het Miami dat de klok sloeg. Lagen wedstrijd één en twee tussen de Miami Heat en Indiana Pacers nog dicht bij elkaar, in wedstrijd drie leek Miami geen moment in de problemen te komen. Ze wonnen de wedstrijd dan ook met 114-96. Ze deden dat met een uitgebalanceerd aanvalsplan. LeBron James werd ‘gewoon’ topscorer met 22 punten, maar daarnaast scoorde elke andere starter ook in de dubbele cijfers. Zo ook Mario Chalmers. Hij was goed voor veertien punten. Maar ja, dat zou ik ook halen als ik de tegenstanders knock-out zou proberen te gooien. [bekijk hier de recap]

*Iemand die net niet de dubbele cijfers haalde, maar wel met een bijzondere reeks bezig is is Chris Andersen. The Birdman scoorde negen punten en deed dat door vier uit vier schoten te raken. En aangezien hij in de eerste twee wedstrijden respectievelijk zeven uit zeven en twee uit twee noteerde, heeft meneer dus nog steeds niet gemist. In deze serie staat Andersen op dertien uit dertien, iets waar de andere bankspelers alleen maar van kunnen dromen.

*Dwyane Wade was ook aardig op dreef. Met een aantal acrobatische scores schiet Wade zichzelf naar achttien punten. Wade is over het algemeen, ook bij Heat-haters, een gerespecteerde en populaire speler. Maar onderstaande acties zullen hem toch niet in dank worden afgenomen. Het is sowieso een kwaaltje dat, volgens diezelfde haters, meerdere Heat-spelers hebben.

Ook leuk om te lezen